DUREX LOVE 8 KONDOMI ANATOMISESTI MUOTOILTU - HELPPO VETÄÄ PÄÄLLE

SKU
04114000000

Durex Love 8 Kondomi – Anatomisesti Muotoiltu Turvallisuus ja Nautinto

Tutustu Durex Love 8 -kondomeihin, jotka on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuinen yhdistelmä mukavuutta, turvallisuutta ja nautintoa. Nämä läpinäkyvät, anatomisesti muotoillut kondomit tarjoavat täydellisen istuvuuden ja helpon käytettävyyden, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan sekä uusiin tuttavuuksiin että pitkäaikaisille pariskunnille, jotka haluavat tuoda suhteeseensa jotain uutta ja virkistävää.

Ominaisuudet:

  • Anatomisesti Muotoiltu: Helpottaa kondomin pukemista ja takaa paremman istuvuuden.
  • Helposti Rullattava: Sujuva käyttöönotto ilman keskeytyksiä intiimihetkissä.
  • Miellyttävä Tuoksu: Erityinen valmistusprosessi eliminoi lateksin epämiellyttävät hajut.
  • Extra Voideltu ja Tuttipäällinen: Lisää mukavuutta ja herkkyyttä molemmille osapuolille.
  • Dermatologisesti Testattu: Turvallinen valinta herkälle iholle.

Käyttöideat ja Edut:

Uudet Tutkimusmatkat Aikuisille: Durex Love 8 -kondomit ovat täydellisiä aikuisille, jotka etsivät luotettavaa ja mukavaa suojaa, joka ei uhraa nautintoa. Niiden ainutlaatuinen muotoilu ja lisävoitelu tekevät jokaisesta kokemuksesta entistä nautinnollisemman.

Virkistystä Keski-ikäisille Pareille: Nämä kondomit tarjoavat helpon tavan lisätä turvallisuutta ja samalla tuoda uutta iloa makuuhuoneeseen. Anatomisesti muotoiltu design ja extra voitelu mahdollistavat sujuvat ja nautinnolliset intiimihetket ilman huolta.

Durex Love 8 -kondomit ovat erinomainen valinta niille, jotka arvostavat laatua, mukavuutta ja turvallisuutta. Ne tarjoavat luotettavan suojan samalla, kun ne maksimoivat nautinnon ja herkkyyden, tehdessään jokaisesta intiimistä hetkestä erityisen. Kokeile ja koe, kuinka ne voivat parantaa intiimiä yhteyttäsi ja tuoda lisäluottamusta rakkauselämääsi.

7,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandDurex
Paketin koko8 pcs
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:DUREX LOVE 8 KONDOMI ANATOMISESTI MUOTOILTU - HELPPO VETÄÄ PÄÄLLE
More from Durex