SHUNGA MERENSININEN KYLPYSUOLA

SKU
06280000000

Ylelliset kylpysuolat Kuolleenmeren suolalla.

Tekee kylpyvedestä ihanan pehmeää ja kuohkeaa.

Muuttaa veden väriä – ilman jäännöksiä.

Aistillinen tuoksu vartalolle ja huoneelle.

Yrttiöljyillä.

Tekee ihosta samettisen pehmeän ja sileän.

Aistillisia ja nautinnollisia hetkiä värillä, tuoksulla ja ravinnolla!

Shungan ylelliset Sea Salt Crystals Moonlight Bath Ocean Breeze -kylpytuotteet sopivat täydellisesti ravitsevaan ja nautinnolliseen kylpykokemukseen, joka koskettaa ja viettelee kaikkia aisteja – yksin tai kumppanin kanssa. Kiteet tekevät kylpyvedestä ihanan pehmeää ja kuplivaa. Ne myös muuttavat veden ihanan siniseksi jättämättä jäämiä. Se on myös erittäin kiihottava raikkaan meren tuoksun ansiosta, joka pysyy iholla ja huoneessa pitkään. 

100 % Kuolleenmeren suola ja muut yrttiöljyt kosteuttavat ja ravitsevat ihoa niin, että se on samettisen pehmeä ja sileä.

Tarjoushinta 5,85 € Normaalihinta 6,50 €
Varastossa

Ainesosat: (INCI): Kuolleenmeren suola/Sels de la Mer Morte (natriumkloridi), natriumlauryylisulfaatti, natriumdodekyylibentseenisulfonaatti, natriumsulfaatti, hajuvesi (tuoksu), kalsiumsilikaatti, glyseriini/glyseriini, safloriöljy/huilethamusth (Carius de carthus)(öljy), manteliöljy/Huile d'amande (Prunus amygdalus dulcis -öljy), amyylikaneli, bentsyylisalisylaatti, linalool, bentsyylibentsoaatti, heksyylikanelialdehydi, D-limoneeni, butyylifenyylimetyylipropionaali, hydroksi-isoheksyyli-A-3/E-vesikarboksi. FD&C Blue/Bleu #1 (CI 42090).

Lisätietoja
BrandShunga
VäriSininen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SHUNGA MERENSININEN KYLPYSUOLA
More from Shunga