KAUKO-OHJATTAVA JA LADATTAVA VAGINA JA ANAALIVIBRAATTORI

SKU
MV-X7410

Kauko-ohjattava housuihin sopiva vibraattori on seksilelu, joka on suunniteltu tarjoamaan kiihotusta ja nautintoa käyttäjälleen. Tämän tyyppisessä vibraattorissa on kuitenkin erityisiä ominaisuuksia, jotka erottavat sen muista vibraattoreista.

Kauko-ohjaus: Kauko-ohjattavassa vibraattorissa on langaton kauko-ohjain, joka antaa käyttäjälle mahdollisuuden säätää vibraattorin voimakkuutta ja toimintoja kätevästi kauko-ohjaimen avulla. Tämä tekee vibraattorin käytöstä helppoa ja mukavaa, sillä käyttäjän ei tarvitse kurottautua tai venytellä päästäkseen käsiksi vibraattorin säätimiin.

Housuihin sopiva muotoilu: Kauko-ohjattava housuihin sopiva vibraattori on suunniteltu sopimaan helposti käyttäjän alusvaatteiden alle, joten käyttäjä voi pitää sitä päällään julkisesti esimerkiksi ravintolassa tai kaupassa käydessään. Tämä lisää käyttäjän kiihottumisen tunnetta, koska vibraattori stimuloi heitä salaisesti ja anonyymisti.

Erilaisia värähtelytiloja: Useimmat kauko-ohjattavat housuihin sopivat vibraattorit tarjoavat erilaisia värähtelytiloja, joiden avulla käyttäjä voi valita itselleen sopivimman stimulaation tason. Värähtelytilat voivat olla esimerkiksi jatkuvia värähtelyjä, pulsoivia värähtelyjä tai erilaisia hierontatyylejä.

Ladattavat: Useimmat kauko-ohjattavat housuihin sopivat vibraattorit ovat ladattavia, mikä tarkoittaa, että niitä ei tarvitse ostaa uusia paristoja käytön jälkeen. Tämä tekee vibraattorin käytöstä ympäristöystävällisempää ja käyttäjälle taloudellisempaa.

Yhteenvetona, kauko-ohjattavat housuihin sopivat vibraattorit tarjoavat käyttäjälle helppoa, mukavaa ja salamyhkäistä stimulaatiota langattoman kauko-ohjaimen avulla. Niissä on erilaisia ​​värähtelytiloja, ladattava virtalähde ja niiden muotoilu on suunniteltu sopimaan helposti käyttäjän alusvaatteiden alle.
 

Toiminto: 7 Taajuusvärinää.

Koko: 11,5 * 3 cm.

Sisäosan pituus: 10 cm.

Teho: Litiumakku.

Materiaali: ABS + silikoni.

Lisäksi: Vedenpitävä, Lämmitys, Langaton.
 

Tarjoushinta 48,93 € Normaalihinta 69,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:KAUKO-OHJATTAVA JA LADATTAVA VAGINA JA ANAALIVIBRAATTORI
More from Hotlips - Sex toys