MOOTTOROITU MUSTA ANAALITAPPI

SKU
MV-X2430

Mikä on moottoroidun anaaltapin ja tavallisen anaalitapin ero?

Moottoroitu anaalitappi ja tavallinen anaalitappi eroavat toisistaan siinä, että moottoroitu anaalitappi sisältää sähkömoottorin, joka tuottaa värinää ja/tai muita liikkeitä, kun taas tavallinen anaalitappi ei sisällä moottoria.

Moottoroitu anaalitappi voi tarjota lisää nautintoa ja stimulaatiota peräaukon alueelle, koska sen värinä tai liikkeet voivat auttaa rentouttamaan lihaksia ja lisäämään verenkiertoa alueella. Joillakin moottoroituilla anaalitapeilla on myös erilaisia ​​värähtelytiloja ja -nopeuksia, jotka voivat tarjota lisää nautintoa käyttäjälle.

Tavallinen anaalitappi voi kuitenkin sopia paremmin joillekin käyttäjille, jotka haluavat yksinkertaisen ja perinteisen stimulaation peräaukon alueelle ilman värinää tai muita liikkeitä. Tavallinen anaalitappi voi myös olla helpompi käyttää ja puhdistaa, koska se ei sisällä monimutkaisia ​​moottoreita ja muita elektronisia komponentteja.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että anaalitappien käyttöön liittyy aina riskejä, kuten liiallista kipua, loukkaantumisia ja infektioita. 

Siksi on tärkeää käyttää tarpeeksi liukastegeeliä, aloittaa varovasti ja valita oikea koko ja muoto omaan kehoon sopivaksi. 

Ennen käyttöä kannattaa myös perehtyä anaalitapin turvalliseen käyttöön ja noudattaa kaikkia valmistajan ohjeita.
 

Toiminto: 7 Taajuusvärinää.

Koko: 10,4 * 3,1 cm.

Paristo: 1xAAA.

Materiaali: ABS + silikoni.

Lisäksi: IPX7 vedenpitävä.

Tarjoushinta 20,93 € Normaalihinta 29,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MOOTTOROITU MUSTA ANAALITAPPI
More from Hotlips - Sex toys