JOUTSEN PARISKUNTAVIBRAATTORI

SKU
MV-X7437

Joutsen pariskuntavibraattoria voidaan käyttää myös yksin tai oman rakkaan kanssa yhdessä esileikin aikana ulkoisesti hellään klitoriksen hierontaan.

Miten käytän pariskuntavibraattoria? 

Pariskuntavibraattori on seksilelu, joka on suunniteltu käytettäväksi yhdessä kumppanin kanssa seksin aikana. Se voi lisätä kiihotusta ja tuoda uusia kokemuksia seksielämään. Tässä on muutamia ohjeita pariskuntavibraattorin käyttöön:

Valitse sopiva vibraattori: Pariskuntavibraattoreita on monenlaisia, joten valitse sellainen, joka sopii parhaiten teidän tarpeisiinne ja mieltymyksiinne. Yleensä ne ovat tarkoitettu käytettäväksi yhdynnän aikana, joten valitse vibraattori, joka on tarpeeksi pieni ja kätevä käyttää myös yhdynnän aikana.

Käytä paljon liukuvoidetta: Pariskuntavibraattoria käytettäessä on tärkeää käyttää runsaasti liukuvoidetta. Tämä vähentää kitkaa ja tekee käytöstä miellyttävämpää ja helpompaa. Valitse vesipohjainen liukuvoide, joka sopii käytettäväksi seksilelujen kanssa.

Laita vibraattori paikoilleen: Pariskuntavibraattori asetetaan yleensä klitorikselle tai peniksen juureen, jotta se voi stimuloida molempia osapuolia. Aseta vibraattori paikoilleen ja säädä sen asentoa, kunnes se tuntuu mukavalta ja sopivalta.

Käynnistä vibraattori: Käynnistä vibraattori ja säädä sen värinän voimakkuutta tarpeen mukaan. Voitte kokeilla eri voimakkuuksia ja rytmejä löytääksesi sopivan tavan käyttää vibraattoria.

Nauttikaa yhdessä: Kun olette valmiita, voitte aloittaa yhdynnän vibraattorin kanssa. Käyttäkää sitä yhdynnän aikana ja kokeilkaa eri asentoja ja kulmia, kunnes löydätte sen, joka tuntuu parhaalta.

Puhdistus: Muista puhdistaa vibraattori käytön jälkeen saippualla ja vedellä tai seksilelujen puhdistusaineella. Tämä pitää vibraattorin hygieenisenä ja pitkäikäisenä.

On tärkeää, että molemmat osapuolet ovat avoimia ja keskustelevat siitä, mitä he haluavat ja tuntevat pariskuntavibraattoria käytettäessä. Se voi lisätä kiihotusta ja antaa uusia kokemuksia seksielämään, kun se tehdään yhdessä ja avoimesti.

Ei varastossa

Toiminto: 10-taajuinen värinä.

Koko: 8 * 2,8 cm.

Teho: Litiumakku.

Materiaali: ABS + silikoni.

Lisäksi: Vedenpitävä.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:JOUTSEN PARISKUNTAVIBRAATTORI