RIKERS CHASTITY LUKITUSLAITE JA SIVEYSVYÖ - LUE ESITTELY

SKU
MW-X1099B

Miesten Rikers siveysvyö on laite, joka on suunniteltu estämään miehiä harrastamasta itsetyydytystä tai seksiä. Siveysvyö koostuu yleensä metallisesta kehikosta tai kotelosta, joka asetetaan peniksen ympärille ja kiinnitetään vyötärölle tai lantiolle. Siveysvyön käyttöä voi valvoa avain, joka avaa lukon.

Siveysvyön käytön tarkoituksena on yleensä seksuaalisen pidättäytymisen ja kontrollin edistäminen. Sitä voivat käyttää esimerkiksi uskonnolliset tai moraalikysymykset huomioon ottavat henkilöt tai henkilöt, jotka haluavat välttää seksuaalisia kokemuksia tietyn ajanjakson aikana. Siveysvyöä voi myös käyttää BDSM- tai fetissisessioissa osana alistumis- tai hallintaleikkiä.

Siveysvyön hyödyt voivat olla henkilökohtaisia ja yksilöllisiä, ja ne voivat vaihdella käyttäjästä toiseen. Joillekin siveysvyön käyttö voi auttaa hallitsemaan seksuaalista halua ja auttaa keskittymään muihin asioihin elämässä. Toisille siveysvyön käyttö voi olla osa BDSM-leikkiä ja tarjota nautintoa alistumisesta tai hallinnasta.

On kuitenkin tärkeää huomata, että siveysvyön käyttöön liittyy myös riskejä. Siveysvyön käyttö voi aiheuttaa fyysistä epämukavuutta ja jopa vammoja, jos sitä käytetään liian kauan tai väärin. Siveysvyön käyttöä tulee aina harkita huolellisesti ja varmistaa, että se sopii käyttäjän tarpeisiin ja on turvallinen käyttää.
 

Materiaali: Läpinäkyvä sileäpintainen kovamuovi

Väri: Musta.

Penishäkin koko: 8 * 3,5 cm.

Mansetin halkaisija: 5,6 cm.

13,93 € Normaalihinta 19,90 €
Varastossa

Sisältö: Mukana penishäkki, 3 rengasta, lukitusmekanismi, lukko ja 2 avainta.Materiaali: Polykarbonaatti, ABS-muovi.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:RIKERS CHASTITY LUKITUSLAITE JA SIVEYSVYÖ - LUE ESITTELY
More from Hotlips - Sex toys