Black Level - Musta Fetisch Kissanaamio

SKU
28701181102

Päästä villi puolesi valloilleen tällä kiehtovalla kissanaamiolla!

Valmistettu kiiltävästä mustasta vinyylistä, tämä puolipäänaamio Black Leveliltä esittelee tyylikkään kissan muotoilun pienillä korvilla. Naamiossa on isot reiät, jotka muistuttavat kissan silmiä, luoden kiehtovan ja salaperäisen ilmeen.

Tee vaikutus kaikkiin fetissibileissä tämän näyttävän ja kiehtovan kissanaamion avulla Black Leveliltä.

14,90 €
Varastossa

Luovia käyttöideoita:

  • Roolileikit: Käytä naamiota osana kiihottavia roolileikkejä makuuhuoneessa, lisäten leikkiin ripauksen mystiikkaa ja kiusoittelua.
  • Valokuvaussessiot: Luo kiehtovia ja lumoavia kuvia käyttämällä tätä naamiota rohkeana asusteena boudoir- tai fetissiteemaisissa valokuvaussessioissa.
  • Fetissi-tapahtumat: Erotu joukosta ja luo ainutlaatuinen ilme fetissi-tapahtumissa tai juhlissa yhdistämällä tämä kissanaamio muihin rohkeisiin asusteisiin.
  • Kosplay-tapahtumat: Eroa massasta ja lisää kiehtovuutta kosplay-tapahtumiin sisällyttämällä tämä kissanaamio osaksi pukeutumistasi, olipa kyseessä sitten kiehtova kissahahmo tai olemassa olevan kosplay-asusi piristys.
  • Esitystaide: Sisällytä tämä naamio avantgardistisiin tai kokeellisiin esityksiin lisäten mystiikkaa ja symboliikkaa taiteelliseen ilmaisuusi.

Tartu tilaisuuteen ja luo unohtumattomia hetkiä Black Levelin mustalla fetissi kissanaamiolla, joka kohottaa tunnelmaa ja herättää kiinnostusta missä tahansa ympäristössä.

Lisätietoja
BrandBlack Level
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Black Level - Musta Fetisch Kissanaamio
More from Black Level