LELO INA 3 - VIBRAATTORI KLITORISSTIMULAATTORILLA - VÄRIVALIKOIMA

SKU
leloIna3

Tutki vartaloasi kauniilla INA™ 3 -kaksitoimiisella hierontalaitteella, jossa on 30 % enemmän tehoa, laajempi intensiteettivalikoima ja mahtavat kymmenen värinäasetusta. 

Ole läheinen itsesi ja kehosi kanssa ja katso, kun löydät uuden, syvällisemmän tasapainon.

Millä tavalla LELO tuotteet eroavat tavallisista Kiinan seksileluista? 

LELO on luksusseksilelumerkki, joka tunnetaan laadukkaista ja tyylikkäistä tuotteistaan. Erot tavallisiin kiinalaisiin seksileluihin ovat usein huomattavat. Tässä on joitakin suurimmista eroista:

Laatu: LELO-tuotteet ovat yleensä valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten lääketieteellisestä silikonista ja ruostumattomasta teräksestä. Ne ovat kestäviä ja helppoja puhdistaa. Toisaalta monet kiinalaiset seksilelut voivat olla valmistettu huonolaatuisista materiaaleista, jotka voivat olla haitallisia terveydelle.

Muotoilu: LELO-tuotteet on suunniteltu tyylikkäästi ja houkuttelevasti. Ne ovat usein ergonomisesti muotoiltuja, jotta ne sopivat paremmin kehoon ja tuntuvat miellyttävämmiltä käytettäessä. Kiinalaiset seksilelut voivat olla usein yksinkertaisia ja halvan näköisiä.

Teknologia: LELO-tuotteissa on usein innovatiivisia ominaisuuksia, kuten moottoreita, jotka tuottavat monipuolisia värinöitä ja erilaisia ​​stimulaatioita. Kiinalaiset seksilelut ovat yleensä yksinkertaisempia ja vähemmän monipuolisia.

Turvallisuus: LELO-tuotteet ovat yleensä turvallisempia käyttää kuin kiinalaiset seksilelut. Ne ovat yleensä testattu perusteellisesti ennen niiden markkinoille tuomista, ja ne täyttävät yleensä kansainväliset turvallisuusstandardit. Kiinalaiset seksilelut voivat olla valmistettu huonolaatuisista materiaaleista ja voivat olla vaarallisia käyttää, jos niitä ei ole testattu asianmukaisesti.

Yhteenvetona voidaan todeta, että LELO-tuotteet ovat yleensä laadukkaampia, tyylikkäämpiä, monipuolisempia ja turvallisempia käyttää kuin tavalliset kiinalaiset seksilelut. Tämä selittää myös niiden korkeamman hintatason.
 


 

179,00 €
Varastossa

Materiaalit: Kestävä silikoni, ABS-muovi.

Koko: 200 x 65 x 45 mm.

Asetettava pituus: 110 mm.

Paino: 150 g.

Käyttöliittymä: 4 painiketta.

Akku: Li-ion 500 mAh 3,7V.

Lataus: 2 h 5,0 V 500 mA.

Käyttöaika: Jopa 2 h.

Valmiustila: Jopa 90 päivää.

Taajuus: 60 Hz.

Lisätietoja
BrandLELO
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LELO INA 3 - VIBRAATTORI KLITORISSTIMULAATTORILLA - VÄRIVALIKOIMA
More from LELO