FIST IT - PEPUN RENTOUTUSVOIDE ALOITTELIJOILLE JA AMMATTILAISILLE 100ML

SKU
PHA303

Fist It – Pepun Rentoutusvoide Aloittelijoille ja Ammattilaisille 100ml

Tutustu Fist It Pepun Rentoutusvoiteeseen, joka on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta ja nautintoa anaaliseksiin sekä aloittelijoille että kokeneemmille käyttäjille. Tämä vesipohjainen liukuvoide ei ainoastaan tee tunkeutumisesta helpompaa vaan myös auttaa rentouttamaan pepun lihaksia, vähentäen jännitystä ja tekee koko kokemuksesta nautinnollisemman.

Ominaisuudet ja Edut

  • Ei tahmaa: Jättää ihon sileäksi ja miellyttäväksi käytön jälkeen.
  • Vesipohjainen: Turvallinen ja yhteensopiva kaikkien kondomien ja seksilelujen kanssa.
  • Riittoisa 100ml pakkaus: Pitkäkestoinen käyttökokemus yhdessä paketissa.
  • Helpottaa tunkeutumista: Auttaa vähentämään jännitystä ja tekee anaaliseksistä miellyttävämmän kokemuksen.
  • Helppo puhdistus: Poistuu helposti iholta lämpimällä vedellä ja saippualla.

Käyttöideat ja Edut

Aloittelijoille: Fist It Pepun Rentoutusvoide on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tutustua anaaliseksiin. Sen rentouttavat ominaisuudet tekevät ensimmäisistä kokeiluista turvallisempia ja nautinnollisempia, poistaen pelkoa ja epämukavuutta.

Kokeneille Käyttäjille: Myös kokeneet anaaliseksin harrastajat arvostavat voiteen kykyä rentouttaa lihaksia ja tehdä kokemuksesta entistä nautinnollisemman. Tämä tekee siitä ihanteellisen tuotteen pitkälle ehtineille käyttäjille, jotka haluavat lisätä mukavuuttaan ja nautintoaan.

Monipuolinen Käyttö: Vesipohjaisena tuotteena Fist It on turvallinen käyttää kaikkien seksilelujen ja kondomien kanssa, tarjoten monipuolisia mahdollisuuksia intiimeihin hetkiin.

Fist It Pepun Rentoutusvoide on suunniteltu kaikille anaaliseksistä kiinnostuneille, riippumatta kokemustasosta. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä välttämättömän tuotteen niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin, jotka haluavat kokea maksimaalista mukavuutta ja nautintoa. Kokeile ja koe ero, kun jännitys poistuu ja nautinto korostuu.

15,90 €
Varastossa

Product dimensions 14,7 x 3,8 x 3,8 cm

Product weight 118 gram

Product volume 100 ml

Ingredients Aqua, Glycerin, Styrene/Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Menthol, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin

Lisätietoja
BrandFIST IT
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:FIST IT - PEPUN RENTOUTUSVOIDE ALOITTELIJOILLE JA AMMATTILAISILLE 100ML
More from FIST IT