LÄMMITTÄVÄ SUPERLAADUKAS ANAALILIUKUVOIDE 500ML

SKU
PHA033

Lämmittävä Superlaadukas Anaaliliukuvoide 500ml – Monipuoliseen Nautintoon

Koe syvempi ja turvallisempi intiimi kokemus tämän Lämmittävän Superlaadukkaan Anaaliliukuvoiteen avulla. Vaikka tuotteen nimi, Fist It, viittaa nyrkkiseksiin, liukuvoide on suunniteltu monipuoliseen käyttöön – täydellinen kaikenlaiseen anaaliseksiin, suurien seksilelujen kanssa, sekä muita intiimejä hetkiä varten. Tämän vesipohjaisen, hyytelömäisen liukuvoiteen lämmittävä vaikutus lisää nautintoa ja tekee jokaisesta hetkestä entistä intiimimmän.

Erityispiirteet ja Edut

  • Ei tahmaa: Jättää ihon sileäksi ja miellyttäväksi ilman tahmeaa tunnetta.
  • Vesipohjainen: Turvallinen käyttö kondomien ja seksilelujen kanssa, ei vahingoita materiaaleja.
  • Lämmittävä vaikutus: Lisää nautintoa ja aistillisuutta intiimeissä hetkissä.
  • Riittoisa 500ml pakkaus: Kestää pitkään, joten voit nauttia huoletonnasta nautinnosta.
  • Helppo puhdistaa: Lämpimällä vedellä ja saippualla nopeasti puhdistettava.

Käyttöideat ja Edut

Kaikkeen Anaaliseksiin: Tämä liukuvoide on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat kokeilla anaaliseksiä tai tuoda siihen lisää mukavuutta ja nautintoa. Lämmittävä vaikutus tekee tunkeutumisesta helpompaa ja miellyttävämpää.

Nyrkkiseksiin ja Suurien Seksilelujen Käyttöön: Erikoissuunniteltu koostumus tekee liukuvoiteesta ihanteellisen valinnan nyrkkiseksiin ja suurten seksilelujen kanssa, tarjoten lisäturvaa ja nautintoa vaativimpiinkin leikkeihin.

Turvallinen ja Mukava Käyttö: Vesipohjainen koostumus on yhteensopiva kaikkien lelujen ja kondomien kanssa, mahdollistaen turvallisen ja monipuolisen käytön intiimeissä hetkissä.

Koe uusi taso anaalisen nautinnon maailmassa tämän Lämmittävän Superlaadukkaan Anaaliliukuvoiteen avulla. Sen erityisominaisuudet tekevät jokaisesta kokemuksesta turvallisen, miellyttävän ja unohtumattoman – oli kyseessä sitten ensimmäinen kokeilu tai syvempi tutkimusmatka intiimin nautinnon maailmaan.

29,90 €
Varastossa

Ingredients    

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Pentylene Glycol, Sorbitol, Sodium Lactate, Urea, Lactic Acid, Serine, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Allantoin

Lisätietoja
BrandFIST IT
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LÄMMITTÄVÄ SUPERLAADUKAS ANAALILIUKUVOIDE 500ML
More from FIST IT