COMFORT ALOITTELIJOIDEN PENISPUMPPU

SKU
PMP002

Käyttöystävällisellä kahdella sormella toimiva alipaineen säätö. Riittävän suuri sylinteri

ja alipaineen pikavapautus.

Mitä vaikutuksia penispumpuilla voi saavuttaa?

Penispumppuja käytetään yleensä erektion vahvistamiseen ja parantamiseen. Kun pumppua käytetään oikein, se voi lisätä veren virtausta penikseen ja auttaa miehiä saavuttamaan vahvemman, kovemman ja kestävämmän erektion.

Penispumput voivat myös auttaa lisäämään peniksen kokoa, vaikkakin tämä vaikutus voi olla tilapäinen. Kun pumppua käytetään, se luo alipaineen peniksessä, mikä vetää verta penikseen ja voi aiheuttaa väliaikaista peniksen suurempaa kokoa. Tämä vaikutus kuitenkin yleensä häviää, kun alipaine vapautuu.

Peniksen kasvattamiseen tulee suhtautua kuten muuhunkin harjoitteluun, tuloksia on syytä odottaa vasta kun harjoittelu on kestänyt pidempään.

On tärkeää käyttää penispumppua turvallisesti ja noudattaa valmistajan ohjeita huolellisesti. Liian voimakkaan alipaineen käyttäminen voi olla haitallista ja aiheuttaa kipua, vammoja tai jopa pysyviä vaurioita penikselle. Penispumpun käyttö ei myöskään ole ratkaisu peniksen pituuteen tai paksuuteen liittyviin komplekseihin, ja siihen tulisi suhtautua vain yhtenä mahdollisena apuvälineenä erektio-ongelmien hoitoon tai seksuaalisen nautinnon lisäämiseen.

29,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandPumped
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:COMFORT ALOITTELIJOIDEN PENISPUMPPU
More from Pumped