SENSFEEL FEROMONITUOKSU MIEHILLE

SKU
98664

Sensfeel Feromonituoksu Miehille – Määrittele Uudelleen Vetovoimasi

Tutustu Sensfeel Feromonituoksun maailmaan, Orgien innovatiiviseen tuoksuveden luomukseen miehille, joka on suunniteltu erityisesti lisäämään miehisyyttä ja aistillisuutta. Sensfeel™ For Him on luonnolliseen perustuva aktiivinen ainesosa, joka vahvistaa miesten sukupuoliferomonien, erityisesti androstadienonin, tuotantoa. Tämän ainutlaatuisen afrodisiaakkiveteen ydin on sen kyky vahvistaa luonnollista viehätysvoimaasi, tehdä vaikutelma ja edistää vetovoiman kemiaa.

Ainutlaatuinen Koostumus

  • Sitrushedelmien Energiasta: Raikas ja virkistävä alku, joka herättää huomion.
  • Pippurin Eksotiikka ja Kukkien Hienostuneisuus: Sydäntuoksut, jotka tuovat esille moniulotteisen ja vastustamattoman profiilin.
  • Puun Voima: Pohjatuoksuna toimii puun syvä ja maskuliininen voima, joka antaa tuoksulle vahvan perustan.
  • Luonnollinen Sensfeel for Him -aktiivinen ainesosa: Stimuloi miessukupuoliferomonin androstadienonin tuotantoa, mikä lisää luonnollista vetovoimaasi.

Käyttö ja Edut

  • Lisää Vetovoimaa: Käyttämällä Sensfeel Feromonituoksua voit hienovaraisesti lisätä omaa vetovoimaasi ja tehdä itsestäsi vastustamattoman naisten silmissä.
  • Itsevarmuuden Boosti: Tietoisuus siitä, että huokuet aistillisuutta ja miehisyyttä, voi merkittävästi kohottaa itsevarmuuttasi sosiaalisissa tilanteissa.
  • Monikäyttöinen: Täydellinen käytettäväksi niin arjessa kuin erityistilanteissa, kun haluat varmistaa, että teet vaikutuksen.

Sensfeel Feromonituoksu Miehille on enemmän kuin vain tuoksu – se on ase viehätysvoimasi tehostamiseen. Sen hienostunut koostumus yhdistettynä luonnollisen feromonituotannon tehostamiseen tekee siitä välttämättömän jokaiselle miehelle, joka haluaa korostaa omaa ainutlaatuista viehätysvoimaansa. Kokeile ja anna Sensfeel ohjata sinut uudenlaisen vetovoiman polulle.

Tarjoushinta 17,91 € Normaalihinta 19,90 €
Varastossa

Sensfeel Man Orgie Eau de Toilette sisältää Sensfeel for Him, luonnollista aktiivista ainesosaa, joka lisää miesten houkuttelevuutta kahden komponentin Forskolin (Coleus forskohlii) ja Theaflaviins (Camellia sinensis) samanaikaisen vaikutuksen kautta, jotka tehostavat androstadienonin tuotantoa. 

Tuoksu tuo sitrushedelmien energiaa, pippurin eksotiikkaa kukkien kanssa ja puun voimaa. 

Lyhyesti sanottuna tämä tuoksu merkitsee miehisyyttä ja vetovoimaa.

Lisätietoja
BrandOrgie
Kenelle sopiiMiehille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SENSFEEL FEROMONITUOKSU MIEHILLE
More from Orgie