Svenjoyment miesten stringit

SKU
2111586

Ylellinen design säihkyvillä kivillä! Näyttävät mustat Svenjoymentin stringit, joiden etupuolella on runsaasti värikkäitä kivikoristeita. Erinomaisen joustavuutensa ansiosta ne ovat erittäin mukavat päällä.

SVENJOYMENT MIESTEN STRINGIT tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän tyyliä, mukavuutta ja rohkeutta. Tämä eksklusiivinen alusvaate on suunniteltu miehille, jotka arvostavat yksilöllisyyttä ja haluavat tuoda persoonallisuuttaan esille myös alusvaatevalinnoillaan. Värikkäät kivikoristeet etupuolella lisäävät näyttävyyttä ja glamouria, tekevät näistä stringeistä täydellisen valinnan erityistilaisuuksiin tai yksinkertaisesti piristämään arkipäivää.

29,95 €
Varastossa

Materiaali ja Mukavuus
Valmistettu 90% polyesteristä ja 10% elastaanista, nämä stringit tarjoavat sekä kestävyyden että joustavuuden. Joustava materiaali mukautuu kehon muotoihin tarjoten samalla tukea ja vapauden liikkua esteettä. Erinomainen venyvyys tarkoittaa, että voit nauttia äärimmäisestä mukavuudesta koko päivän, unohtamatta tyylikästä ulkonäköä.

Ylläpitovinkit
Jotta stringisi pysyvät hyvässä kunnossa ja säilyttävät kiiltonsa, noudata pesuohjeita huolellisesti. Suositellaan käsinpesua kylmässä vedessä säilyttäen kivikoristeiden kiillon ja ehkäisemään materiaalin venymistä.
SVENJOYMENT MIESTEN STRINGIT ovat täydellinen valinta miehelle, joka haluaa yhdistää mukavuuden, tyylikkyyden ja ainutlaatuisuuden. Koe erinomainen mukavuus ja tuo persoonallisuutesi esille rohkealla tavalla.
90% polyesteriä, 10% elastaania.

Lisätietoja
BrandSvenjoyment
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Svenjoyment miesten stringit
More from Svenjoyment