Pluskoon kaunis Cotellin alusvaatesetti

SKU
2213990

Hemmottele itseäsi tai rakkaintasi tällä upealla pluskoon Cottelli Collection -alusvaatesetillä, joka tuo ylellisyyttä ja mukavuutta jokaiseen päivään. Tämä setti sisältää elegantit pitkälinjaiset rintaliivit ja pikkuhousut, jotka on valmistettu jalosta kaksivärisestä kukkapitsistä. Materiaalin pehmeys ja tiukkuus yhdistettynä ihon hohdon viettelevään vaikutukseen tekevät tästä alusvaatesetistä erityisen.

34,90 €
Varastossa

Kupit on koristeltu joustonauhalla, mikä lisää tuotteen viehätystä ja antaa lisätukea. Säädettävät olkaimet takaavat, että setti istuu täydellisesti ja tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden. Cottelli CURVES -sarjan alusvaatteet on suunniteltu erityisesti pluskokoisille, korostaen jokaisen naisen luonnollista kauneutta ja muotoja.
Materiaali: 90 % polyamidia, 10 % elastaania, mikä takaa pitkäkestoisen käytön ja säilyttää tuotteen kauneuden pesusta toiseen.
Tämä alusvaatesetti toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, mikä tekee siitä täydellisen lahjan erityistilaisuuksiin - olipa kyseessä sitten merkkipäivä, ystävänpäivä tai vain halu ilahduttaa läheistäsi ainutlaatuisella tavalla. Luo unohtumattomia hetkiä tällä pluskoon kauniilla Cottelli Collection -alusvaatesetillä.

Pluskoon kaunis Cottelli Collection alusvaatesetti on suunniteltu erityisesti tuomaan esiin pluskokoisen naisen luonnollista kauneutta ja itsevarmuutta. Sen jalo ja kaksivärinen kukkapitsi yhdistyy täydellisesti moderniin suunnitteluun ja tarjoaa sekä mukavuutta että tyyliä. Setin pitkälinjaiset rintaliivit ja pikkuhousut ovat täydellinen yhdistelmä eleganssia ja käytännöllisyyttä, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan niin arkeen kuin juhlaankin.

Pluskoon Cottelli Collection alusvaatesetti ei ainoastaan korosta kantajansa kauneutta ja muotoja, vaan myös tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän mukavuutta ja tyyliä. Sen ylellinen pitsi ja huolellisesti suunniteltu istuvuus tekevät siitä välttämättömän lisän minkä tahansa naisen alusvaatekokoelmaan.

Lisätietoja
BrandCottelli Collection
VäriPinkki
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pluskoon kaunis Cotellin alusvaatesetti
More from Cottelli Collection