PALJASTAVA JA VYÖTÄRÖÄ KOROSTAVA COTELLIN SEKSISETTI

SKU
2632870

COTTELLI COLLECTION BONDAGE -Setti on suunniteltu herättämään intohimoa ja vapauttamaan sisäinen viettelijäsi. Se sisältää paljastavan korsetin ja avoimen haarojen alueen stringit. Korsetti on punaista niiteillä koristeltua materiaalia, jossa on langalla tuetut hyllyrintaliivikupit ja takana hakaskiinnitys. Rintaliivien ja sukkanauhojen hihnat ovat säädettävissä. Asua täydentävät punainen kaulus ja käsiraudat, jotka tuovat bondage-henkisen vivahteen. Kauluksessa on säädettävä eturenkaan neppareilla, ja käsiraudat voidaan kiinnittää kehon etu- tai takapuolelle. Yhdistä asu mustiin korkeakorkoisiin saappaisiin tai kenkiin lumoavan ilmeen saavuttamiseksi.

49,90 €
Varastossa

Valmistettu 90% polyesteristä ja 10% spandexista, kauluksen ja kiinnitysten ollessa 85% polyesteriä ja 15% spandexia, tämä setti lupaa kestävyyttä ja joustavuutta erityisiin hetkiin.

Avainominaisuudet:

  • Viekoitteleva Suunnittelu: Joustava mattamateriaali punaisilla niittikoristeilla rohkeaan ja kiehtovaan ulkonäköön.
  • Bondage-henkiset Asusteet: Sisältää kauluksen ja käsiraudat leikkisään, dominointia korostavaan tyyliin.
  • Mukautuva Istuvuus: Säädettävät rintaliivien ja sukkanauhojen hihnat sekä korsetin hakaskiinnitys takaavat täydellisen istuvuuden.
  • Monikäyttöinen Asukokonaisuus: Täydellinen intiimeihin hetkiin, teemajuhliin tai rohkeana muotilauseena.

COTTELLI COLLECTION BONDAGE -Setti on enemmän kuin pelkkä alusvaatesetti; se on kutsu tutkimaan halun ja sofistikoinnin rajoja. Olitpa sitten etsimässä tapaa maustaa intiimejä hetkiäsi, tehdä vaikutus juhlissa tai yksinkertaisesti nauttia viettelyn taiteesta, tämä asu on avain unohtumattomaan kokemukseen.

Haaraton seksisetti mattana.
Sisältää kaulakahleen ja käsiraudat.
Tyylikkäät punaiset yksityiskohdat,
Body, jossa kaarelliset tukevat rintaliivit.
Jännittävä haaraton setti kauluksella ja käsiraudoilla!
Cottelli BONDAGEn paljastava seksisetti, joka on valmistettu kauniista, joustavasta mattapintaisesta materiaalista, jossa on rintaliivit, olkaimet ja vyötärönauha (vain edessä) punaista materiaalia ja nappeja. Bodyssa on kaarelliset rintoja tulevat kupit ja hakaskiinnitys takana. 
Rintaliivit ja olkaimet ovat säädettävissä täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Haarattomat stringit. 
Mukana oleva kaulus ja käsiraudat ovat yhteensopivan punaisen värisiä. Kauluksessa on edessä rengas, jota voidaan säätää neppareilla. 
Yksinkertaisia käsikahleita voidaan käyttää tyylikkäästi ranteisiin niin, että kädet sidotaan vartalon edestä tai takaa.

Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PALJASTAVA JA VYÖTÄRÖÄ KOROSTAVA COTELLIN SEKSISETTI
More from Cottelli Collection