BLACK LEVEL VINYYLIASU PITKILLÄ HIHOILLA JA TÄYSPITKÄLLÄ VETOKETJULLA

SKU
2851520

Black Levelin vinyylimekko pitkillä hihoilla on valmistettu kokonaan kiiltävästä mustasta vinyylistä. Se istuu vartalolle imartelevasti ja sen lahkeet ovat lyhyet. Erittäin eroottinen ja käytännöllinen kaksisuuntainen vetoketju alkaa pystykaulukselta, kulkee haaravälin yli ja päättyy takapuolen yläosaan. Kaksisuuntainen vetoketju mahdollistaa nopean avaamisen molemmista päistä.

Valmistettu 100% polyesteristä, polyuretaanipinnoitteella.

59,90 €
Varastossa

Tämä vinyyliasu on enemmän kuin pelkkä asu; se on julistus itseluottamuksesta ja rohkeudesta, joka kutsuu sinut loistamaan omalla tyylilläsi.

Mitä olisi hyvä ja sopisi yhdistää asun kanssa ?
Jos pukee päälle Black Level vinyyliasun pitkillä hihoilla ja täyspitkällä vetoketjulla, asu itsessään on jo huomiota herättävä ja seksikäs. 
Tässä muutamia ideoita, mitä voisi yhdistää asuun:
Korkokengät: Korkeat korkokengät tai saappaat voivat lisätä pituutta ja korostaa jalkoja.
Nahkahanskat: Pitkät nahkahanskat voivat antaa lisää särmää ja seksikkyyttä asuun.
Asusteet: Asusteilla, kuten choker-kaulakorulla tai seksikkäällä silmämaskilla, voit lisätä pientä yksityiskohtaa ja korostaa kasvoja.
Sukkahousut: Mustat tai ihonväriset sukkanauhaliivit tai stay-up-sukat voivat korostaa jalkoja ja lisätä seksikästä särmää asuun.
Huulipuna: Punainen tai tumma huulipuna voi antaa viimeisen silauksen asulle.

Tämä vinyyliasu on monipuolinen ja rohkea vaatekappale, joka tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia luovuuden ja itseilmaisun ilmaisemiseen. Se kutsuu sinua astumaan ulos mukavuusalueeltasi ja loistamaan omalla ainutlaatuisella tavallasi.

Lisätietoja
BrandBlack Level
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BLACK LEVEL VINYYLIASU PITKILLÄ HIHOILLA JA TÄYSPITKÄLLÄ VETOKETJULLA
More from Black Level