MUSTA MASKI SUU JA SILMÄAUKOILLA

SKU
OU689BLK

Musta maski, jossa on suu- ja silmäaukot, voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten esimerkiksi roolileikkeihin tai BDSM-aktiviteetteihin. 

Musta maski voi antaa käyttäjälleen useita etuja, kuten:

Anonymiteetti: Musta maski voi antaa käyttäjälle anonymiteetin ja auttaa häntä irrottautumaan tavallisesta identiteetistään roolileikissä tai BDSM-aktiviteeteissa.

Erotiikka: Musta maski voi lisätä eroottista elementtiä seksiin tai BDSM-aktiviteetteihin, mikä voi lisätä nautintoa ja kiihottumista.

Antaa tunne kontrollista: Musta maski voi antaa käyttäjälle tunteen kontrollista, koska hän voi päättää, kuinka paljon hän paljastaa itsestään tai antaa toiselle henkilölle mahdollisuuden kontrolloida häntä.

Antaa tunne alistumisesta: Jos käyttäjä on alistuva osapuoli BDSM-leikissä, musta maski voi auttaa häntä tuntemaan olonsa alistuneeksi ja vahvistaa hänen rooliaan leikissä.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että roolileikit ja BDSM-aktiviteetit ovat vain turvallisia, kun ne suoritetaan suostumuksella ja turvallisesti. Kaikki osapuolet tulisi keskustella rajoituksista ja käyttää sanoja, jotka ilmaisevat lopettamisen tarpeen, jos tarvitaan. Lisäksi on tärkeää varmistaa, että käytettävä maski on turvallinen ja mukava käyttää, eikä se estä hengitystä tai näkökykyä.

19,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandOuch!
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MUSTA MASKI SUU JA SILMÄAUKOILLA
More from Ouch!