Sänkysidontasetti - sopii kaikkiin sänkyihin

SKU
mw-x4534

Sänkysidontasetti – Muuta Sänkysi Nautinnon Keskukseksi

Tutustu Sänkysidontasettiin, joka on suunniteltu tuomaan uutta ulottuvuutta makuuhuoneen leikkeihin. Tämän setin avulla voit muuttaa minkä tahansa kokoisen sängyn kiehtovaksi nautinnon paikaksi, tarjoten mahdollisuuden tutkia sidontaa turvallisessa ja luotettavassa ympäristössä. Olipa sänkysi pieni tai suuri, tämä setti on joustava ratkaisu kaikkiin tarpeisiisi.

Sportsheets-turvahihnat Sopivat Kaikkiin Sänkyihin: Innovatiivisten Sportsheets-turvahihnojen ansiosta voit asettaa sidontasetin nopeasti patjan tai sängyn rungon alle ilman tarvetta käyttää koukkuja. Tämä design takaa, että voit kiinnittää kumppanisi kädet tai jalat sängyn sivuille, ylä- tai alaosaan, luoden monipuolisia ja jännittäviä sidontamahdollisuuksia.

Kannettava ja Matkakokoinen: Sänkysidontasetti on suunniteltu olemaan helposti kannettava ja matkakokoinen. Voit ottaa sen mukaasi minne tahansa, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin matkoille, tarjoten mahdollisuuden nauttia intiimeistä hetkistä riippumatta siitä, missä olet.

Sisältö: Settiin kuuluu 4 kpl ranne- ja nilkkakahleita sekä turvahihnat, jotka ovat valmistettu kestävästä ja luotettavasta nylonista. Musta väri lisää setille tyylikkään ja huomaamattoman ilmeen, joka sopii mihin tahansa makuuhuoneen sisustukseen.

Yksi Koko Sopii Useimpiin Sänkyihin: Tämän sänkysidontasetin universaali suunnittelu tarkoittaa, että yksi koko sopii useimpiin sänkyihin, tehden siitä joustavan valinnan eri kokoisiin sänkyihin. Voit säätää turvahihnojen pituutta tarpeesi mukaan, varmistaen, että setti istuu täydellisesti sänkyysi.

Tuo lisää jännitystä ja nautintoa makuuhuoneeseesi Sänkysidontasetin avulla. Sen helppokäyttöisyys, turvallisuus ja joustavuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat kokeilla sidontaa tai tuoda uusia elementtejä intiimeihin hetkiin. Luo unohtumattomia kokemuksia ja syvennä suhdettasi tällä monipuolisella ja kiehtovalla setillä.

Tarjoushinta 27,93 € Normaalihinta 39,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sänkysidontasetti - sopii kaikkiin sänkyihin
More from Hotlips - Sex toys