Kokovartalonahkavaljaat penisrenkaalla

SKU
mw-x8086

Kiinnitä hänet kokovartalovaljaisiin, jotka on valmistettu pehmeästä mutta uskomattoman vahvasta nahasta. Se halaa kaulusta, rintaa, vyötäröä ja haaraa täydellisesti O-renkaalla, joka kiinnittää hänen kalunsa ja kivekset. Neljällä muulla O-renkaalla sen pitäminen kurissa on vaivatonta.

Kauniisti suunniteltu mukavuutta ja käytännöllisyyttä ajatellen sekä esteettisesti jumalallista. Jokainen olkahihna on täysin säädettävä, joten yksi koko sopii useimpiin vyötärön ympärysmittaan 109 senttiin asti.

Penisrengas on halkaisijaltaan 5 senttiä ja se on liitetty valjaisiin omalla säädettävällä hihnallaan täydellisen asennon takaamiseksi, mikä varmistaa mukavan käytön. Tämä on paras paikka aloittaa valjastaminen; liu'uta hänen peniksensä ja pallonsa läpi ja kiinnitä loput varovasti paikoilleen.

Neljä muuta D-rengasta sijaitsee vyötärön edessä ja takana sekä rinnan edessä ja takana - kaikki sijaitsevat keskellä. Näitä O-renkaita voidaan käyttää lisärajoittimien ja talutushihnan kiinnittämiseen, köyden liittämiseen tai vain sen vetämiseen.

Upeat, monikäyttöiset valjaat karkean rakkauden, BDSM:n tai nahkaisen orja-lookin ystäville.

Tarjoushinta 32,13 € Normaalihinta 45,90 €
Varastossa

Materiaali: PU (keinonahka).

Koko: Yksi koko sopii useimmille

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kokovartalonahkavaljaat penisrenkaalla
More from Hotlips - Sex toys