Chilirosen 4 osainen täydellinen korsettisetti

SKU
CR-4412

Löydä aistillisuutesi uudelleen Chilirosen 4 osaisen täydellisen korsettisetin avulla, joka on suunniteltu herättämään intohimoja ja tuomaan esiin parhaat puolesi. Tämä setti, joka paljastaa rinnat taidokkaasti, on valmistettu hienostuneesta läpinäkyvästä kankaasta ja pitsistä, tarjoten viettelevän ilmeen, joka korostaa vartalosi muotoja.

Settiin kuuluu:

  • Avoimet Rintaliivit: Korsetti on suunniteltu korostamaan rintojen muotoa koristeellisilla olkaimilla, ja se on sidottu takaa valaanluulla, joka kulkee selkäsi pitkin, muotoillen vartaloasi.
  • Haaroista Avoimet Alushousut: Lisäävät asuun rohkean ja odottamattoman elementin.
  • Silmäside: Tuo makuuhuoneeseen mysteerin ja kiihotuksen tunteen, rohkaisee aistien leikkiin.
  • Sukat: Viimeistelevät tämän viettelevän ilmeen, tarjoten kokonaisvaltaisen ja huolitellun lookin.
41,90 €
Varastossa

Koot ja Värit: Saatavilla koossa S, M, L, XL ja kahdessa värissä: musta ja punainen, jotta löydät täydellisen yhdistelmän omaan tyyliisi ja vartalotyyppiisi.

Käyttöideat ja Hyödyt:

  • Erikoistilaisuudet: Täydellinen valinta juhlapäiviin, kuten ystävänpäivään tai merkkipäivään, tuomaan lisää romantiikkaa ja intohimoa suhteeseen.
  • Itsevarmuuden Lisääminen: Korsettisetin käyttö voi vahvistaa itsetuntoasi, saaden sinut tuntemaan olosi viehättäväksi ja seksikkääksi.
  • Roolileikit: Täydellinen asuste roolileikkeihin, joka rohkaisee kokeilemaan uusia skenaarioita ja tutkimaan kumppanisi kanssa uusia ulottuvuuksia.
  • Lahjaidea: Erinomainen lahjaidea kumppanillesi, tarjoaa yllätyksen, joka syventää läheisyyttä ja tuo uutta kipinää suhteeseen.

Toimitus: Jokainen setti toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, tekee siitä valmiin lahjan erityiselle henkilölle elämässäsi. 
Tämä Chilirosen korsettisetti ei ainoastaan korosta käyttäjänsä kauneutta ja aistillisuutta, vaan se on myös loistava tapa tutkia ja ilmaista omaa seksuaalisuuttaan turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä.

Lisätietoja
BrandChilirose
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Chilirosen 4 osainen täydellinen korsettisetti
More from Chilirose