SVENJOYMENT VINYYLIPAITA

SKU
2161559

SVENJOYMENT VinyyliPaita - Lisää Tyylillesi Särmää

Tutustu SVENJOYMENT VinyyliPaitaan, rohkeaan ja viettelevään lisäykseen mihin tahansa vaatekaappiin. Tämä hihaton slim fit -paita on valmistettu kevyestä, joustavasta materiaalista trendikkäällä mattapinnalla, mikä tuo modernia hienostuneisuutta rohkealla otteella. Säädettävät nyörit kummallakin puolella ulottuvat helmaan saakka, mahdollistaen muokattavan istuvuuden, joka takaa sekä mukavuuden että näyttävän ulkonäön.

44,90 €
Varastossa

Ominaisuudet:

  • Materiaalin Laatu: Valmistettu 90% polyamidista ja 10% elastaanista, tämä paita tarjoaa kestävyyden, joustavuuden ja mukavuuden täydellisen yhdistelmän, sopien kaikkiin tilaisuuksiin.
  • Säädettävä Istuvuus: Sivunyörit tarjoavat säädettävän istuvuuden, jolloin voit muokata paidan vartaloosi sopivaksi ja varmistaa imartelevan siluetin.
  • Hihaton Design: Hihattomuus ei ainoastaan lisää mukavuutta ja liikkumisen vapautta, vaan tuo myös rohkean, maskuliinisen kosketuksen ulkonäköösi.
  • Mattaviimeistely: Trendikäs mattaviimeistely tuo nykyaikaisen särmän asuusi, tehden siitä kokoelmasi huomionkeskipisteen.

SVENJOYMENT VinyyliPaita on enemmän kuin pelkkä vaatekappale; se on rohkeuden ja hienostuneisuuden ilmaus. Olipa kyse sitten juhlien statement-kappaleesta, esiintymisvaatevaraston parantamisesta tai jokapäiväisen tyylisi särmän lisäämisestä, tämä paita on täydellinen valinta.

Lisätietoja
BrandSvenjoyment
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SVENJOYMENT VINYYLIPAITA
More from Svenjoyment