LELO Lily 2

SKU
lLelly

Tehokas, kaunis ja huomaamaton LILY™ 2 sopii täydellisesti yksin leikkimiseen tai kumppaneiden väliseen leiriytymiseen rakastelun aikana, ja siihen on lisätty hienovaraisesti omaa tuoksua, joka tyydyttää kaikkia aistejasi. Nyt 100 % vedenpitävä ja ladattava, 8 stimulaatiokuviolla - LILY™ 2 antaa sinun tutkia loputonta nautintoa minne tahansa.

Sisältö:
LILY™ 2 Vibraattori.
USB-latausjohto.
Satiininen säilytyspussi.
Takuurekisteröintikortti.
Yksityiskohtainen käyttöohje.

Mitä uutta pariskunnat voivat löytää Lily2 vibraattorin avulla? ja voiko siitä nauttia ihan itse?

Lily2 vibraattorin avulla pariskunnat voivat löytää uusia tapoja kiihottaa toisiaan. Sen erilaiset värinäohjelmat ja voimakkuudet mahdollistavat monipuolisen käytön. Lisäksi sen muotoilu on suunniteltu tarjoamaan täsmällistä stimulaatiota. Kyllä, Lily2:sta voi myös nauttia yksin. Sen käyttö on helppoa ja sen värinäominaisuudet tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon itsetyydytykseen.
 

Lily2-vibraattori on suunniteltu erityisesti klitoriksen stimulointiin, ja sen tehokkaat värinät tarjoavat erilaisia intensiteettejä ja rytmejä. Sen muotoilu on elegantti ja tyylikäs, mikä tekee siitä myös hienon lahjan kumppanille. Lily2 on erittäin monipuolinen, ja se sopii käytettäväksi yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

Kun käytät Lily2-vibraattoria yhdessä kumppanisi kanssa, se voi auttaa lisäämään kiihottumista ja intohimoa seksuaalisen kokemuksen aikana. Voit käyttää sitä myös osana esileikkiä tai yhdyntää. Vibraattorin avulla voit tutkia uusia tuntemuksia ja löytää uusia tapoja nauttia toistenne seurasta.

Vaikka Lily2 on suunniteltu erityisesti klitoriksen stimulointiin, sitä voidaan käyttää myös muiden erogeenisten alueiden stimulointiin, kuten rintojen, nännejen tai kivesten alueella. Voit käyttää sitä myös yksin nauttiaksesi itsestäsi ja kehosi tuntemuksista.

Lily2-vibraattori on ladattava ja vedenkestävä, mikä tekee siitä helppokäyttöisen ja erittäin hygieenisen. Voit käyttää sitä suihkussa tai kylvyssä ilman huolta siitä, että se vaurioituu. Lily2 on myös hiljainen, joten voit nauttia siitä ilman häiriöitä tai huolta siitä, että muut kuulevat sen käytön.

119,00 €
Varastossa

TEKNISET TIEDOT

Materiaalit: Turvalliset materiaalit silikoni, ABS-muovi.
Viimeistely: Silkkisen pehmeä.
Koko: 75 x 36 x 25 mm.
Paino: 42 g.
Akku: Li-Ion 300 mAh.
Lataus: 2 h.
Käyttöaika: 4 h.
Max. melutaso: 50 dB.

Lisätietoja
BrandLELO
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LELO Lily 2
More from LELO