YKSI YÖ LONTOOSSA - PARISKUNTAFILMI

SKU
84878

Elokuvan kuvaus -
Joni (Caroline Cherry) asui Lontoossa muutaman vuoden työn takia, mutta lähti, koska hän ei kestänyt kaupunkia, sen ihmisiä ja tapoja... ja Justinia, hänen exänsä, joka on nyt vankilassa. Hän ei koskaan ajatellut, että hänen täytyisi astua uudelleen Lontooseen, mutta hänen on tehtävä tämä työn ja menneisyyden vuoksi.
Isobel (Bella Tina), yksi hänen parhaista ystävistänsä, joka on hänen kanssaan Lontoossa, yrittää viimeisen kerran saada hänet pitämään hauskaa ennen paluuta. Puhelimessa puhuessaan Joni tajuaa, että hänen ystävänsä viihtyy viereisessä huoneessa Johnin kanssa, josta häntä ei voi erottaa. Heidän suhteensa muuttui hyvin fyysiseksi ja erittäin intohimoiseksi.
Kun taksi, jonka piti viedä hänet lentokentälle, hajosi keskellä ei mitään, Jonilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin jatkaa kävelyä toivoen löytävänsä nopeasti bussipysäkin. Valitettavasti epämiellyttävä kohtaaminen rajussa naapurustossa saa hänet muuttamaan suunnitelmiaan. Ilman matkalaukkuaan ja laukkuaan hän joutuu epävarmaan asemaan. Onneksi hänellä oli mieli pitää passinsa ja paluulippunsa mukanaan.
Sattumalta hän tapaa Lorisin (Max Deeds), yhden hänen vanhoista ystävistään. Yllättynyt huomatessaan hänet niin pahasta tilanteesta, Loris kuuntelee hänen epäonnistumistaan ja tarjoutuu auttamaan häntä. Hän vie hänet Jessien (Amber Jane) luo, entiselle valloittajalle, joka haluaa "palata yhteyden" häneen. Jonin virkistyessä kylpyhuoneessa Jessie ja hänen ystävänsä Mayla hyödyntävät kumppaninsa läsnäoloa yhden yön juttuun.
 


 

Tarjoushinta 8,28 € Normaalihinta 16,90 €
Varastossa

Ohjaaja - Liselle Bailey.
Studio - Marc Dorcel.
Valmistusvuosi - 2023.
Kesto - 142 min.
Kielet - englanti, ranska, saksa, italia, puola, espanja.
Tekstitykset - hollanti, kreikka, portugali.
Näyttelijät - Carollina Cherry, Bella Tina, Amber Jayne, Candee Licious, Myla Elyse.

Lisätietoja
BrandMarc Dorcel
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:YKSI YÖ LONTOOSSA - PARISKUNTAFILMI