ORMELLE NAISTEN KONDOMIT - 5 KPL

SKU
FC5

Ormelle Naisten Kondomit 5 kpl – Uuden Sukupolven Ehkäisyvaihtoehto Naisille

Ormelle naisten kondomit edustavat innovatiivista lähestymistapaa ehkäisyyn ja sukupuolitautien ehkäisyyn, antaen naisille valtaa ja kontrollia omasta seksuaaliterveydestään. Tämä voideltu naisten kondomi on suunniteltu mukavuutta ja turvallisuutta ajatellen, integroidulla pyöreällä ulkoreunalla ja joustavalla muovirenkaalla, joka varmistaa kondomin pysyvän paikallaan emättimessä. Sen ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa helpon asennuksen ja tarjoaa luotettavan suojan.

Tuotteen Ominaisuudet:

  • Mukava ja Turvallinen: Integroitu pyöreä ulkoreuna ja joustava muovirengas takaavat kondomin pysyvän tukevasti paikallaan.
  • Helppo Asentaa: Voidaan asettaa helposti käyttämällä runsaasti liukastetta, mikä tekee käyttökokemuksesta sujuvan.
  • Luonnollinen Tuntuma: Kondomi muodostaa ohuen "toisen ihon", joka kiinnittyy tukevasti emättimen sisäseinään, tarjoten luonnollisen tunteen.
  • Läpinäkyvä Design: Mahdollistaa esteettömän kokemuksen molemmille osapuolille.
  • Leveys ja Paksuus: Normaali leveys alkaen 54 mm ja seinämän paksuus alkaen 0,07 mm.

Käyttöideat ja Edut:

Ota Kontrolli Omasta Ehkäisystäsi: Ormelle naisten kondomit antavat naisille mahdollisuuden ottaa aktiivinen rooli ehkäisyn ja sukupuolitautien ehkäisyn suhteen, tarjoten itsenäisen ja luotettavan suojan.

Uusi ja Virkistävä Vaihtoehto: Ihanteellinen naisille ja pariskunnille, jotka etsivät uusia ja turvallisia tapoja nauttia lähisuhdettaan ilman huolta ei-toivotusta raskaudesta tai sukupuolitaudeista.

Mukavuus ja Turvallisuus: Tämä kondomi on suunniteltu naisen anatomian mukaan, tarjoten mukavuutta ja suojaa ilman, että se vaikuttaa intiimiin kokemukseen.

Ormelle naisten kondomit tarjoavat vallankumouksellisen tavan ehkäisyyn ja sukupuolitautien torjuntaan, antaen naisille enemmän vapautta ja varmuutta seksuaalisissa suhteissaan. Kokeile ja koe uusi vapaus ja turvallisuus, jonka tämä moderni ehkäisykeino tarjoaa.

15,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandMuu brand
Paketin koko5 pcs
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ORMELLE NAISTEN KONDOMIT - 5 KPL
More from Muu brand