Pheromone Parfum Matchmaker For Her 30ml

SKU
93901

Matchmaker Pheromone Parfum For Her 30ml – Lumoavaa Viehätysvoimaa Täynnä

Koe vastustamaton ja unohtumaton läsnäolo Matchmaker Pheromone Parfum For Her avulla. Tämä 30 ml:n feromoniparfyymi on suunniteltu naisille, jotka haluavat korostaa omaa ainutlaatuista viehätysvoimaansa. Avainnuottien raikas yhdistelmä sitrushedelmiä ja greipin hehkua herättää tunteita ja luo elävän ensivaikutelman, kun taas sydännotteiden jasmiini, mustaherukka ja lilja tuovat esille naisellisuutesi salaperäisen puolen. Perusnuoteissa vanilja, meripihka ja myski täydentävät tuoksusävelmäsi, kietoen sinut seksuaaliseen energiaan.

Ominaisuudet ja Hyödyt:

  • Ainutlaatuiset Avainnuotit: Sitrus ja greippi tuovat raikkautta ja eloisuutta.
  • Hienostunut Sydän: Jasmiinin, mustaherukan ja liljan yhdistelmä korostaa naisellisuutta ja lisää mystisyyttä.
  • Täyteläiset Perusnuotit: Vaniljan makeus, meripihkan lämpö ja myskin kiehtovuus luovat syvyyttä ja seksuaalista energiaa.
  • Feromonit: Koostumus sisältää feromoneja, jotka voimistavat luontaista vetovoimaasi ja tekevät sinusta vastustamattoman.
  • Romanttisiin Kohtaamisiin: Täydellinen valinta erityisiin hetkiin ja romanttisiin iltoihin.

Käyttöideat:

Matchmaker Pheromone Parfum For Her on loistava valinta naisille, jotka haluavat tehdä vaikutuksen erityisissä tilaisuuksissa tai tuoda lisää viehätysvoimaa arkeensa. Käytä tätä parfyymiä luodaksesi unohtumattoman tuoksunjäljen ja herättääksesi kiinnostusta ympärilläsi. Olipa kyseessä sitten romanttinen illallinen, tärkeä tapaaminen tai yksinkertaisesti halu tuntea itsesi erityisen viehättäväksi, Matchmaker Pheromone Parfum For Her tuo esiin parhaat puolesi.

Luo lumoava vaikutelma ja korosta omaa ainutlaatuista viehätysvoimaasi Matchmaker Pheromone Parfum For Her -parfyymilla.

54,90 €
Varastossa

Tietoa brändist
MATCHMAKER EYE OF LOVE. Valmistaudu sytyttämään intohimosi Eye of Lovella! Tämä kansainvälinen brändi levittää nopeasti rakkautta ympäri maailman kotipesästämme aurinkoisessa San Diegossa, Kaliforniassa. Pheromoneja sisältävä kokoelma on suunniteltu auttamaan ihmisiä houkuttelemaan haluamansa kumppani missä tahansa tilanteessa ja antamaan sinulle lisäetua rakkauden pelissä. Eye of Love -feromoniparfyymit ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä jotain erityistä elämäänsä. Tuoksut on erityisesti kehitetty täydentämään ja vahvistamaan jo kehossamme olevien feromonien luonnollista voimaa.

Päänuotit: Sitrus - Greippi.
Sydämenuotit: Jasmiini - Mustaherukka - Lilja.
Pohjanuotit: Vanilja - Meripihka - Myski.
Ainesosat: Etanoli, Aqua, Propaani-1,2-diol, Risiiniöljy, Estratetraenoli, Edetihappo.

Lisätietoja
BrandEye of Love
Paketin koko1 pc
MakuСitrus
Kenelle sopiiNaisille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pheromone Parfum Matchmaker For Her 30ml