SVAKOM ELLA NEO - VOIDAAN OHJATA MYÖS ÄLYPUHELIMELLA

SKU
05511980000

Uusin tekniikka, painike- tai älypuhelimen ohjaus, tehokas moottori 11 toimintatilalla, pääsy interaktiiviseen sisältöön ja mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa interaktiivisen web-kameran kanssa - kaiken tämän saat, jos päätät ostaa interaktiivisen Svakom Ella Neo -värähtelymunan. 

Tämä älykäs vibraattori avaa uusia näkökulmia nautintoon, ja yksinkertaisen käytön ansiosta et joudu häiriintymään prosessissa. 

Svakom Vibrating Egg on hiljainen ja kompakti, ja siitä tulee suosikkimatkakumppanisi, koska tätä vibraattoria sovelluksella voidaan käyttää yksin tai parin kanssa. 

Interaktiivinen värisevä luoti Swakom avaa oven elävien seikkailujen maailmaan tosielämässä ja verkossa! 

Hallitsetko lelua painikkeella, etsitkö sitä epämukavassa asennossa? Tai - kaukosäätimestä, pelkäätkö, että paristot ovat loppumassa? Ei enää vaikeuksia, koska bluetooth-vibraattori on synkronoitu älypuhelimesi kanssa ja se ei vain helpota ohjausta, vaan tarjoaa myös mielenkiintoisia lisätoimintoja! 

Toimintoja Svakom-sovelluksella ja/tai Feel Connectilla (saatavilla sekä iO:lle että Androidille) voidaan ohjata kaukaa säätämällä tehoa kätevästi sormella. 

Svakom Ella Neo Interactive Vibrating Egg on turvallinen ja miellyttävä kosketusmateriaali, uurrettu pinta lisästimulaatioon, sopii klitoriksen/nännin hyväilyyn ja sisäiseen altistukseen.
 


 

81,90 €
Varastossa

Ominaisuudet:

Tuotteen koko: kokonaispituus 21 cm.

Munan halkaisija: 3,3 cm.

Äänet: 50 dB melutaso.

Materiaali: erittäin pehmeä silikoni + vartaloturvallinen ABS.

Latausaika: 1 tunti.

Jatkuvan työn kesto: 2 tuntia.

11 värinätilaa.

Vedenpitävä (IPX7 - suojaus upotettaessa veteen 1 metrin syvyyteen).
 


 

Lisätietoja
BrandSvakom
VäriPunainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SVAKOM ELLA NEO - VOIDAAN OHJATA MYÖS ÄLYPUHELIMELLA