MATCHMAKER FEROMONIPARFYYMI BLACK DIAMOND 10 ML MIEHILLE

SKU
93904-b

Matchmaker Feromoniparfyymi Black Diamond 10ml Miehille – Vastustamaton Aromaattinen Vetovoima

Matchmaker Feromoniparfyymi Black Diamond miehille on suunniteltu herättämään ja korostamaan ainutlaatuista viehätysvoimaasi. Tämän 10ml tuoksun innovatiivinen koostumus sisältää feromoneja, jotka voivat luonnollisesti vahvistaa houkuttelevuuttasi, tehden sinusta vastustamattoman ja unohtumattoman kaikille ympärilläsi. Tämä tuoksu on ihanteellinen valinta erityisiin hetkiin ja romanttisiin kohtaamisiin, luo salaperäisen aromaattisen polun, joka jättää pysyvän vaikutuksen.

Tuoksun Profiili:

  • Yleistuoksu: Raikas sitrus ja kirkas greippi herättävät aistit, antaen energisen ja elävän vaikutelman alusta alkaen.
  • Keskituoksu: Sydäntuoksussa jasmiinin, mustaherukan ja liljan yhdistelmä luo rikkaan ja monimuotoisen bouquet'n, joka korostaa maskuliinisuutta ja lisää tuoksuun syvyyttä.
  • Perustuoksu: Lopuksi vaniljan, meripihkan ja myskin sensuellit perusnuotit sulautuvat yhteen, tarjoten lämpöä ja viipyilevää seksuaalisuuden tuntua.

Erityispiirteet ja Hyödyt:

  • Feromonien Voima: Paranna luontaista vetovoimaasi ja houkuttelevuuttasi innovatiivisella feromonikoostumuksella.
  • Monipuolinen Käyttö: Täydellinen kaikenlaisiin tilaisuuksiin, erityisesti kun haluat tehdä vaikutuksen tai luoda erityisiä muistoja.
  • Pitkäkestoinen Vaikutus: Luo salaperäinen ja unohtumaton aromaattinen polku, joka kestää pitkään ympärilläsi.

Käyttöideat:

  • Romanttiset Hetket: Käytä Matchmaker Feromoniparfyymia Black Diamond ennen tärkeitä treffejä tai romanttisia iltoja, vahvistamaan viehätysvoimaasi ja luodaksesi unohtumattoman ilmapiirin.
  • Itseluottamuksen Boostaus: Lisää itseluottamustasi tärkeissä sosiaalisissa tapahtumissa ja kohtaamisissa, tuoden esiin parhaan puolesi.
  • Jokapäiväinen Viehätys: Käytä feromoniparfyymiä osana päivittäistä grooming-rutiiniasi, lisätäksesi hienovaraista vetovoimaa arkielämään.

Matchmaker Feromoniparfyymi Black Diamond miehille on enemmän kuin tuoksu; se on vetovoiman ja charmikkuuden symboli, joka tekee sinusta huomion keskipisteen. Kokeile ja koe, miten se muuttaa tapaasi vuorovaikuttaa ympäristösi kanssa, tuoden esiin ainutlaatuisen karismaasi ja vetovoimasi.

Tarjoushinta 26,91 € Normaalihinta 29,90 €
Varastossa

Tietoja brändistä:

MATCHMAKER Kuuluisa ja tunnettu TV sarja. Valmistaudu sytyttämään intohimosi Eye of Lovella! Tämä kansainvälinen brändi levittää nopeasti rakkautta maailmanlaajuisesti aurinkoisesta tukikohdastamme San Diegossa, Kaliforniassa. Feromonikokoelma on suunniteltu auttamaan ihmisiä houkuttelemaan haluamansa kumppaninsa missä tahansa tilanteessa ja antamaan sinulle lisäetua rakkauspelissä. Eye of Love -feromonihajuvedet ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä elämäänsä jotain erityistä. Tuoksut on kehitetty erityisesti täydentämään ja parantamaan kehossamme jo olevien feromonien luonnollista voimaa.

Alkutuoksu: Sitrus - Greippi.

Sydäntuoksu: Jasmiini - Mustaherukka - Lilja.

Pohjatuoksu: Vanilja - Amber - Myski.

Ainesosat: Etanoli, vesi, propaani-1, 2-dioli, risiiniöljy, estratetraenoli, edediinihappo.

Lisätietoja
BrandEye of Love
Kenelle sopiiNaisille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MATCHMAKER FEROMONIPARFYYMI BLACK DIAMOND 10 ML MIEHILLE
More from Eye of Love