MATCHMAKER FEROMONIPARFYYMI RED DIAMOND 10 ML NAISILLE

SKU
93905

Matchmaker Feromoniparfyymi Red Diamond 10ml Naisille – Lumoava Viehätysvoiman Lähde

Tutustu Matchmaker Pheromon Parfum For Her -parfyymiin, 10 ml, joka on suunniteltu nimenomaan vahvistamaan ja korostamaan naisellista viehätysvoimaasi. Tämän ainutlaatuisen tuoksun innovatiivinen koostumus sisältää feromoneja, jotka luonnollisesti tehostavat houkuttelevuuttasi, tekevät sinusta vastustamattoman ja unohtumattoman kaikille ympärilläsi. Tämä parfyymi on loistava valinta erityisiin hetkiin ja romanttisiin kohtaamisiin, luo salaperäisen aromaattisen polun, joka jättää pysyvän vaikutuksen.

Tuoksun Profiili:

  • Yleistuoksu: Raikas sitrus ja kirkas greippi virkistävät aisteja, tarjoten energisen ja elävän alun.
  • Keskituoksu: Sydäntuoksuissa jasmiinin, mustaherukan ja liljan yhdistelmä luo monimuotoisen ja syvän tuoksun, joka korostaa naisellisuutta ja lisää mysteeriä.
  • Perustuoksu: Vaniljan, meripihkan ja myskin lämpimät ja kiehtovat nuotit viimeistelevät tuoksun, kietoen kantajansa aistilliseen ja salaperäiseen energiaan.

Erityispiirteet ja Hyödyt:

  • Feromonien Voima: Paranna luontaista vetovoimaasi tämän innovatiivisen feromonikoostumuksen avulla.
  • Monipuolinen Käyttö: Täydellinen kaikenlaisiin tilanteisiin, kun haluat tehdä vaikutuksen ja jättää unohtumattoman tuoksupolun.
  • Pitkäkestoinen Vaikutus: Luo salaperäinen ja unohtumaton aura, joka kestää pitkään ympärilläsi.

Käyttöideat:

  • Romanttiset Hetket: Käytä Matchmaker Feromoniparfyymiä Red Diamond ennen tärkeitä treffejä tai romanttisia iltoja, tehostamaan viehätysvoimaasi ja luodaksesi unohtumattoman tunnelman.
  • Itseluottamuksen Boostaus: Lisää itseluottamustasi tärkeissä sosiaalisissa tapahtumissa ja kohtaamisissa, tuoden esiin parhaan puolesi.
  • Jokapäiväinen Viehätys: Käytä feromoniparfyymiä osana päivittäistä tuoksurutiiniasi, lisätäksesi hienovaraista vetovoimaa ja charmia arkielämään.

Matchmaker Feromoniparfyymi Red Diamond naisille on enemmän kuin parfyymi; se on vetovoiman ja feminiinisen charmikkuuden symboli, joka tekee sinusta huomion keskipisteen. Kokeile ja koe, miten se muuttaa tapaasi vuorovaikuttaa ympäristösi kanssa, tuoden esiin ainutlaatuisen viehätysvoimasi ja jättäen pysyvän vaikutuksen.

29,90 €
Varastossa

Tietoja brändistä:

MATCHMAKER Kuuluisa ja tunnettu TV sarja. Valmistaudu sytyttämään intohimosi Eye of Lovella! Tämä kansainvälinen brändi levittää nopeasti rakkautta maailmanlaajuisesti aurinkoisesta tukikohdastamme San Diegossa, Kaliforniassa. Feromonikokoelma on suunniteltu auttamaan ihmisiä houkuttelemaan haluamansa kumppaninsa missä tahansa tilanteessa ja antamaan sinulle lisäetua rakkauspelissä. Eye of Love -feromonihajuvedet ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä elämäänsä jotain erityistä. Tuoksut on kehitetty erityisesti täydentämään ja parantamaan kehossamme jo olevien feromonien luonnollista voimaa.

Alkutuoksu: Sitrus - Greippi.

Sydäntuoksu: Jasmiini - Mustaherukka - Lilja.

Pohjatuoksu: Vanilja - Amber - Myski.

Ainesosat: Etanoli, vesi, propaani-1, 2-dioli, risiiniöljy, estratetraenoli, edediinihappo.

Lisätietoja
BrandEye of Love
Kenelle sopiiMiehille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MATCHMAKER FEROMONIPARFYYMI RED DIAMOND 10 ML NAISILLE