MAE B - KAKSIPUOLINEN IHOKARVANPOISTOKONE

SKU
10971

Mae B Kaksipuolinen Ihokarvanpoistokone – Helppoa ja Turvallista Karvanpoistoa Kotona

Tutustu Mae B:n kaksipuoliseen ihokarvanpoistokoneeseen, joka tarjoaa tehokkaan ja helpon tavan poistaa ei-toivotut karvat sekä vartalolta että kasvoilta. Tämä kompakti ja monipuolinen kauneusväline on suunniteltu vastaamaan kaikkiin karvanpoistotarpeisiisi kotona, tarjoten ammattimaista laatua ja tuloksia. Koneen kaksi erilaista terää ovat hypoallergeenisia ja valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa turvallisen ja mukavan karvanpoistokokemuksen.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Kaksipuolinen Toiminto: Sisältää kaksi erilaista terää eri karvojen ja alueiden tarpeisiin, mahdollistaen tarkan ja tehokkaan karvanpoiston.
  • Hypoallergeeniset Terät: Valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, jotka ovat hellävaraisia iholle ja ehkäisevät ärsytystä.
  • Roisketiivis ja Kestävä Rakenne: ABS-materiaali ja ruostumaton teräs tekevät laitteesta pitkäikäisen ja helpon puhdistaa.
  • Kompakti ja Kannettava: Kokonaispituus vain 13,5 cm, mukana tulee AAA-paristo, joten voit käyttää sitä missä tahansa.

Käyttöideat:

  • Monipuolinen Karvanpoisto: Ihanteellinen karvojen poistoon kasvoilta, kuten ylähuulen alta, kulmakarvoista sekä vartalon alueilta kuten bikinirajasta, kainaloista ja jaloista.
  • Matkustaminen: Kompaktin kokonsa ansiosta ihokarvanpoistokone on täydellinen matkakumppani, varmistaen, että pysyt sileänä ja karvattomana myös liikkeellä ollessasi.
  • Helppo ja Turvallinen Käyttö: Suunniteltu turvalliseen käyttöön iholle, vähentäen riskiä ihon ärsytyksestä ja punoituksesta.

Mae B:n kaksipuolinen ihokarvanpoistokone on täydellinen ratkaisu kaikille, jotka etsivät nopeaa, helppoa ja turvallista tapaa hoitaa karvanpoistoa kotona. Sen tehokas toiminta ja ergonominen muotoilu tekevät siitä ihanteellisen välineen kaikenlaisiin karvanpoistotarpeisiin, tarjoten samalla mukavuutta ja turvallisuutta käyttäjälleen. Kokeile ja nauti sileästä ihosta ilman suurempaa vaivaa.

24,90 €
Ei varastossa

Total length - 13.5 cm
Splash-proof body.
ABS material.
Stainless steel.
Required Batteries - 1 AAA

Lisätietoja
BrandMuu brand
VäriValkoinen
Kenelle sopiiNaisille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MAE B - KAKSIPUOLINEN IHOKARVANPOISTOKONE
More from Muu brand