BATHMATE KARVOJEN TRIMMAUSSARJA MOLEMMILLE SUKUPUOLILLE

SKU
BM-TR

"Bathmate Unisex Grooming Kit" on erityisesti suunniteltu hoitotuotesetti, joka auttaa sinua maksimoimaan hoitotoimenpiteesi ja saavuttamaan parhaat tulokset käyttäessäsi Bathmate-penispumppua. 

Manscaping eli intiimialueen karvoituksen hoitaminen voi parantaa seksielämääsi, antaen siistimmän ja houkuttelevamman ulkonäön samalla kun auttaa saavuttamaan parhaat tulokset penispumpun käytössä.

Bathmate Unisex Grooming Kit sisältää neljä erikokoista kampaa, joiden avulla voit leikata hiuksia/karvoja eri pituuksiin (3–12 mm). Tämä antaa sinulle mahdollisuuden määrittää haluamasi lopputulos manscapingin avulla, olipa tavoitteenasi vain siistiminen tai maksimoida hyödyt Bathmate-hydropumpun käytössä.

Setti sisältää myös tarkkuusleikkurin ja siihen säädettävän ohjauskamman. Tämä trimmeri mahdollistaa tarkkojen yksityiskohtien hoitamisen ja auttaa saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset Bathmate-pumpun käytössä. 

Suosittelemme käyttämään pituutta 3 tarkkuusleikkurilla luodaksesi ihanteellisen tiivisteen Bathmate-pumpulle.

Vaikka Bathmate Unisex Grooming Kit on ensisijaisesti suunniteltu intiimialueen ajeluun, sitä voi käyttää myös kehon muiden osien karvojen trimmaamiseen (vaikka suosittelemmekin käyttämään eri päitä eri alueille).

Yhteenvetona voidaan todeta, että Bathmate Unisex Grooming Kit on hoitotuotesetti, joka on suunniteltu erityisesti manscapingiin ja auttaa sinua saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset Bathmate-penispumpun käytössä. Se sopii kaikille, jotka haluavat pitää huolta ulkonäöstään ja hyödyntää penispumpun tarjoamia etuja. Muista noudattaa käyttöohjeita ja suositeltuja turvallisuuskäytäntöjä, kun käytät hoitotuotteita.

41,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandBathmate
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BATHMATE KARVOJEN TRIMMAUSSARJA MOLEMMILLE SUKUPUOLILLE