SKYN EXTRA VOIDELLUT KONDOMIT 10 KPL

SKU
MTEXTRA10

SKYN® - Tunne kaikki™. SKYN-polyisopreenikondomit on valmistettu vallankumouksellisesta SKYNFEEL™-materiaalista, joka tarjoaa poikkeuksellista pehmeyttä ja mukavuutta ja on käytännössä näkymättömiä käytön aikana.

SKYN Extra Lube kestää jopa 40 % pidempään erityisen pehmeän voitelun ansiosta.

16,90 €
Varastossa

SKYN® - Tunne kaikki™ kondomit eroavat tavallisista kondomeista materiaalinsa ja lisävoitelunsa ansiosta. Ne on valmistettu SKYNFEEL™-materiaalista, joka on vallankumouksellinen polyisopreenipohjainen materiaali. Tämä materiaali tarjoaa poikkeuksellista pehmeyttä ja mukavuutta käytön aikana. SKYN-kondomit ovat myös käytännössä näkymättömiä käytön aikana, mikä lisää luonnollisuuden tunnetta intiimihetkissä.

SKYN Extra Lube -kondomeissa on erityinen lisävoitelu, joka tekee niistä erottuvia. Tämä lisävoitelu tarjoaa erityisen pehmeän ja liukkaan pinnan, mikä voi lisätä mukavuutta ja vähentää kitkaa yhdynnän aikana. Lisävoitelun ansiosta SKYN Extra Lube -kondomit kestävät jopa 40 % pidempään kuin tavalliset kondomit.

SKYN® - Tunne kaikki™ -kondomeja voi harkita käytettäväksi seuraavissa tilanteissa:

Herkkä iho: Jos sinulla on herkkä iho tai olet allerginen lateksille, SKYN-kondomit voivat olla hyvä vaihtoehto. Polyisopreenimateriaali tarjoaa pehmeyttä ja mukavuutta ilman lateksin aiheuttamia reaktioita.

Näkymättömyys: Jos haluat kondomin, joka tuntuu mahdollisimman luonnolliselta ja huomaamattomalta käytön aikana, SKYN-kondomit voivat olla hyvä valinta. Niiden läpinäkyvyys ja ohut rakenne voivat lisätä intiimihetken nautintoa.

Lisävoitelu: SKYN Extra Lube -kondomit voivat olla hyvä vaihtoehto, jos haluat erityisen pehmeän ja liukkaan kondomin. Tämä voi lisätä mukavuutta ja vähentää mahdollista kitkaa yhdynnän aikana.

On tärkeää muistaa, että kondomin käyttö on tärkeä osa sukupuoliterveyttä ja ehkäisyä. Valitse kondomi, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja mieltymyksiisi. Muista lukea ja noudattaa käyttöohjeita sekä varmistaa kondomin oikea säilytys ja käyttö ennen seksuaalista kanssakäymistä.
 


 

Lisätietoja
BrandSKYN
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SKYN EXTRA VOIDELLUT KONDOMIT 10 KPL