PHEROMON HAJUSTE - NAISTEN LIME - 15 ML

SKU
H-67145

Pheromon Hajuste Naisten Lime 15ml – Vetovoimaa ja Eleganssia Korostava Tuoksu

Koe ainutlaatuinen Pheromon Hajuste Naisten Lime, joka on suunniteltu vahvistamaan viehätysvoimaasi feromonien ja huolella valittujen ainesosien avulla. Tämä erittäin tiivistetty hajuvesi yhdistää taidokkaasti luonnollisen feromonin voiman ja huumaavan tuoksukomposition, joka korostaa tyyliäsi ja persoonallisuuttasi. Kevyen ja viettelevän luonteensa ansiosta se jättää jälkeensä unohtumattoman vaikutelman.

Tuoksun Profiili:

  • Alkutuoksu: Raikkaat mandariini, bergamotti ja sitruuna luovat energisen ja kirkkaan alun.
  • Keskituoksu: Sydämessä iiris, ruusu, mustaherukka ja persikka tuovat esille kukkaisen ja hedelmäisen kerroksellisuuden, luoden hienostuneen ja monimuotoisen tuoksubouquet'n.
  • Pohjatuoksu: Pohjalla myski ja patsuli antavat syvyyttä ja kestävyyttä, viimeistellen tuoksun lämpimällä ja aistillisella sävyllä.

Erityispiirteet ja Hyödyt:

  • Feromonit: Tekevät sinusta vastustamattoman ja parantavat luontaista vetovoimaasi.
  • Hienostunut Tuoksukompositio: Tyylikäs yhdistelmä sitrushedelmiä, kukkaisia ja maanläheisiä sävyjä viestii eleganssista ja persoonallisuudesta.
  • Kevyt ja Viettelevä Luonne: Sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön tai erityisiin hetkiin, jolloin haluat tehdä vaikutuksen.
  • Hajuvesianalogi Tiffany and Co: Tarjoaa ylellisen tuoksuviitteen tunnetusta brändistä.

Käyttöideat:

  • Päivittäinen Säihke: Lisää tuoksu aamurutiineihisi tuomaan ylimääräistä luottamusta ja vetovoimaa päivääsi.
  • Erityiset Hetket: Käytä tärkeinä iltoina ja tapahtumissa, kun haluat varmistaa, että erotut joukosta ja jätät kestävän vaikutelman.
  • Lahjaidea: Erinomainen lahja naiselle, joka arvostaa hienostuneisuutta ja haluaa korostaa omaa viehätysvoimaansa.

Pheromon Hajuste Naisten Lime on täydellinen valinta modernille naiselle, joka haluaa korostaa omaa ainutlaatuista tyyliään ja lisätä vetovoimaansa. Sen kevyt ja viettelevä tuoksu sopii jokaiseen tilanteeseen, tehden siitä ihanteellisen kumppanin niin arkeen kuin juhlaan.

26,90 €
Varastossa

Ainesosat - Alkoholi Denat., Aqua (vesi), hajuvesi (tuoksu), linalool, limoneeni, sitronelloli, hydroksicitronellali, geranioli, alfa-isometyyli-iononi, heksyylikanemaali, bentsyylibentsoaatti, bentsyylialkoholi, bentsyylisalisylaatti, tsitral, bentsyylisalisylaatti, tsitral , feromoni.

Lisätietoja
BrandShiatsu
Kenelle sopiiNaisille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PHEROMON HAJUSTE - NAISTEN LIME - 15 ML
More from Shiatsu