SENSFEEL - HIUS- JA VARTALOVOIDE FEROMONEILLA MIEHILLE

SKU
OR-51829

Orgien maaginen eliksiiri, joka muuttaa ihon ja hiukset silkkiksi ja antaa niille pysäyttämättömän magneettisen voiman, on nyt saatavilla miehille! 

Lisäksi balsami sisältää ainutlaatuisen SENSFEEL-teknologian, joka lisää miesten OMAN seksiferomonin androstadienonin tuotantoa.

Tutkimukset ovat vahvistaneet, että tuotanto lisääntyy 258 %!

Eliksiiri lisää ihon ja hiusten silkkyyttä, kosteuttaa niitä täydellisesti ja suojaa niitä luotettavasti UV-säteiltä.

Hiusten päät heräävät jälleen henkiin, kampausprosessista tulee paljon helpompaa, väristä tulee ilmeisempi ja kiilto on terveellistä ja erittäin kaunista.

Koostumus sisältää forskoliinia coleus forskolia -juuresta ja theaflaviineja mustan teen lehdistä - juuri niiden samanaikainen toiminta ja vuorovaikutus antaa tällaisen vaikutuksen.

Lisäksi balsamissa on upea afrodisiaakkiaromi, joka liittyy intohimoon ja maskuliinisuuteen. Bergamotti lisää itseluottamusta, puiset nuotit vangitsevat ja rohkaisevat halauksiin ja kosketukseen, ja houkutteleva myski kiihottaa ja korostaa miehen maskuliinisuutta ja viehättävyyttä.
 


 

34,95 €
Varastossa

Iholle: Levitä kostealle iholle, kunnes se on täysin imeytynyt.

Hiuksille: Levitä pieni määrä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Älä huuhtele.

Ainesosat - Aqua, hajuvesi, propaanidioli, Argania Spinosa ydinöljy, setearyylialkoholi, kookosnuciferaöljy, glyseriini, glyseryylistearaattisitraatti, sorbitaanistearaatti, aloe barbadensis -lehtimehu, syklopentasiloksaani, fenkki, fenkki, fenkki,/ C10-30-alkyyliakrylaatti Ristipolymeeri, dimetikonoli, aminometyylipropanoli, etyyliheksyyliglyseriini, dinatriumedta, pentaerytrityylitetra-di-t-butyylihydroksihydrosinnamaatti, limoneeni, sitronelloli, coleus forskohlii -juuriuute, linalool, kamelia sinensis, tsityyli-bentsoaatti, bensaattilehtibentsoaatti cid, Tokoferoli.
 


 

Lisätietoja
BrandOrgie
Kenelle sopiiMiehille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SENSFEEL - HIUS- JA VARTALOVOIDE FEROMONEILLA MIEHILLE
More from Orgie