SENSFEEL - NAISTEN FEROMONIHAJUVESI 50 ML

SKU
OR-51751

Sensfeel for Her on luonnollinen aktiivinen ainesosa, joka lisää naisen fyysistä vetovoimaa kahden komponentin - valkoisen jasmiinin (Jasminum oficinale) ja johanneksenleivän (Ceratonia siliqua) - vuorovaikutuksen ja samanaikaisen vaikutuksen kautta. 

Ne jäljittelevät naispuolista feromonikopuliinia, mikä lisää testosteronin synteesiä miehillä. 

Tutkimus vahvisti, että sukupuolihormonin testosteronin tuotanto lähistöllä olevilla miehillä lisääntyy 82 %!

Lisäksi tuoksussa on viettelevä afrodisiaakkituoksu, kuten Orgie-brändin bestseller - The Secret 10 in 1 -balsami vartalolle ja hiuksille.

Koostumuksen perustana on hieno yhdistelmä lumoavaa meripihkaa ja ihastuttavaa myskiä, jotka tekevät tuoksusta huimaavan ja huumaavan. 

Jännittävät santelipuun, elegantin violetin ja jalon setripuun nuotit soivat loopissa, värittäen tuoksun hienostuneisiin sävyihin. 

Koostumus tarttuu helposti puisiin sävyihin ja mehukkaan vihreyden ja viileyden uskomattomiin sointuihin, mikä tekee tuoksusta todellisen raikkauden ja intohimon sonaatin.
 


 

41,90 €
Varastossa

Ainesosat: Alkoholi, vesi, hajuvesi, propaanidioli, isopropyylialkoholi, glyseriini, propyleeniglykoli, natriumlaktaatti, natrium-Pca, limoneeni, heksyylicinnamal, linalool, bentsyylisalisylaatti, alfa-isometyyli-iononi, kumariini, ja fruitonia Exilicina Exiicina, Ceratonia Exinicina , Sitronelloli, fenetyylialkoholi, sitraali, kaprylyyliglykoli, hydroksisitronellali, fruktoosi, glysiini, niasiiniamidi, urea, natriumbentsoaatti, inositoli.

Lisätietoja
BrandOrgie
Kenelle sopiiNaisille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SENSFEEL - NAISTEN FEROMONIHAJUVESI 50 ML
More from Orgie