SWISS NAVY ANAALILIUKUVOIDE NEILIKKAÖLJYLLÄ

SKU
SNAJ2

"Anal Jelly with Clove - 60 ml" on paksu geeli, joka liukuu helposti iholla ja pysyy siinä, mihin sitä levitetään. Sen paksu koostumus mahdollistaa keskittymisen intiimihetkiin, nopean valmistautumisen seksuaalisiin leikkeihin ja voi auttaa lisäämään seksuaalista nautintoa. Neilikkaöljyn lisääminen voi lisätä mukavuutta ja tarjota tärkeän antimikrobisen elementin.

Tämä tuote on suunniteltu erityisesti anaaliseksiin. Sen paksu geelimäinen koostumus auttaa voitelemaan ihoa ja helpottaa anaaliseksiin valmistautumista. Geelin pitkäkestoisuus auttaa pitämään voitelun vaikutuksen pidempään.

Clove oil (neilikkaöljy) tarjoaa paitsi miellyttävän tuoksun ja maun, myös antimikrobisia ominaisuuksia. Tämä voi auttaa estämään tulehduksia ja pitämään alueen puhtaana.

On tärkeää huomata, että anaaliseksiin liittyy erityisiä huomioon otettavia seikkoja. Anaalialueen iho on herkempää kuin muilla alueilla, joten käytettävän voiteluaineen tulee olla laadukas, hypoallergeeninen ja vesipohjainen. Keskustele aina kumppanisi kanssa ennen anaaliseksin kokeilemista ja varmista, että olette molemmat mukavuusalueellanne ja käytätte sopivia suojatoimenpiteitä, kuten kondomia.

Yhteenvetona voidaan todeta, että "Anal Jelly with Clove - 60 ml" on anaaliseksiin tarkoitettu paksu geelivoide, joka tarjoaa pitkäkestoisen liukuvuuden ja sisältää neilikkaöljyä. Se sopii parhaiten niille, jotka haluavat lisätä mukavuutta ja helpottaa anaaliseksiin valmistautumista sekä lisätä seksuaalista nautintoa. Muista aina lukea ja noudattaa tuotteen käyttöohjeita ja keskustele tarvittaessa lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen uuden tuotteen käyttöä.

15,90 €
Varastossa

Ainesosat - Vesi, glyseriini, propyleeniglykoli, hydroksietyyliselluloosa, PEG-40 hydrattu risiiniöljy, natriumbentsoaatti, diatsolidinyyliurea, asesulfaamikalium, kaliumsorbaatti ja sitruunahappo.

Pakkaus 60ml.

Lisätietoja
BrandShots
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SWISS NAVY ANAALILIUKUVOIDE NEILIKKAÖLJYLLÄ
More from Shots