SATISFYER ILMAPUMPPU KANIVIBRAATTORI

SKU
4038575

Satisfyer Air Pump Bunny 2 on seksilelu, joka tarjoaa klitoriksen stimulaatiota ja imutekniikkaa. Se on suunniteltu tuottamaan nautintoa klitoriksen ympärille luomalla alipainetta ja ilmanpaineen aaltoja.

Satisfyer Air Pump Bunny 2:ssa on kaksi erillistä osaa: imutekniikkaa käyttävä klitoriskiihotin ja perinteinen vibraattori, joka voi tarjota lisästimulaatiota emättimen sisällä. Klitoriskiihotin asetetaan klitoriksen päälle ja sen ilmapumppu luo alipaineen ja imutekniikan, joka tuntuu stimuloivana ja nautinnollisena.

Vaikka Satisfyer Air Pump Bunny 2 on suunniteltu tarjoamaan hyvää liukuvoiteen kanssa, sen käyttö ei välttämättä edellytä liukuvoidetta. Joillekin ihmisille luonnollinen kosteus voi riittää, kun taas toiset saattavat nauttia lisätystä liukuvoiteesta saavuttaakseen sujuvan ja miellyttävän kokemuksen. Jos päätät käyttää liukuvoidetta, varmista, että se on vesipohjaista liukuvoidetta.Esimerkiksi kaikki NR1Lube liukuvoiteet sopivat yhteen tämän ja muiden Satisfyer seksilelujen kanssa.

Satisfyer Air Pump Bunny 2 -lelun avulla voit kokea erilaisia stimulaation tasoja ja löytää juuri sinulle sopivan nautinnon. Muista puhdistaa lelu ennen käyttöä ja sen jälkeen, ja lataa se säännöllisesti varmistaaksesi parhaan mahdollisen toiminnan.

Kuten aina seksilelujen käytössä, on tärkeää kuunnella omaa kehoasi ja kommunikoida kumppanisi kanssa, jos käytätte lelua yhdessä. Jokaisen ihmisen mieltymykset ja mukavuusraja voivat vaihdella, joten avoin keskustelu auttaa varmistamaan molempien osapuolten nautinnon ja mukavuuden.
 


 

Tarjoushinta 35,94 € Normaalihinta 59,90 €
Varastossa

Väri: Pinkki
Paino: 207 g
Korkeus: 42 mm
Sopii: Naisille
Pituus: 86 mm
Leveys: 200 mm
Tärinä: Kyllä
Stimuloi seuraavia kehon osia: Klitoris
Akku: Akku
Materiaali: ABS-muovi, silikoni

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER ILMAPUMPPU KANIVIBRAATTORI
More from Satisfyer