Satisfyer Magnetic Deep Pulse klitoriksen stimulaattori

SKU
9043507

Satisfyer Magnetic Deep Pulse on yksi Satisfyer-tuotesarjan seksileluista. Tämä erityinen tuote on suunniteltu tarjoamaan stimulaatiota kehon herkille alueille, erityisesti klitorikselle.

Satisfyer Magnetic Deep Pulse toimii ilmanvaihtoalustalla, joka luo imutehoisen pulsaatiovaikutuksen. Tuote käyttää magneettista impulssitekniikkaa, joka tarjoaa voimakasta ja tarkkaa stimulaatiota. Se tarjoaa erilaisia värinäohjelmia ja intensiteettitasoja, joiden avulla voit säätää stimulaation voimakkuutta oman mieltymyksesi mukaan.

Käyttö on yleensä hyvin yksinkertaista. Ennen käyttöä varmista, että tuote on ladattu täyteen ja puhdas. Levitä halutessasi vesipohjaista liukuvoidetta klitoriksen alueelle ja aseta sitten Satisfyer Magnetic Deep Pulse hellävaraisesti klitoriksen ympärille. Voit säätää intensiteettiä käyttäen tuotteen säätöpainikkeita. 

Satisfyer Magnetic Deep Pulse on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, joka on turvallinen ihokontaktissa. 

Tuote on yleensä vesitiivis, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä myös suihkussa tai kylvyssä. Kuitenkin tarkista aina valmistajan ohjeista, kuinka vedenkestävä tuote on ja mitä suosituksia siitä annetaan.

Muista puhdistaa tuote huolellisesti ennen ja jälkeen käytön käyttäen mietoa saippuaa ja lämmintä vettä tai seksilelujen puhdistusainetta. 

Noudata valmistajan puhdistusohjeita, jotta varmistat hygienisen käytön.

Satisfyer Magnetic Deep Pulse on suunniteltu yksinomaan ulkoiseen stimulaatioon, joten älä käytä sitä emättimen sisällä. 

Käytä tuotetta vain sen tarkoitettuun käyttötarkoitukseen ja noudata valmistajan ohjeita turvallisen ja nautinnollisen käytön varmistamiseksi.

Seksilelujen käyttö on hyvin henkilökohtaista, ja jokainen käyttäjä voi kokea sen eri tavalla. Jos sinulla on terveysongelmia, kuten raskaus tai sydänsairaus, tai olet epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, suosittelemme keskustelemaan lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen tuotteen käyttöä.

Ole aina tietoinen omista rajoituksistasi ja kuuntele kehoasi. Jos koet epämukavuutta tai kipua tuotteen käytön aikana, lopeta käyttö välittömästi ja ota tarvittaessa yhteyttä lääkäriin.

Noudattamalla turvallisuusohjeita ja valmistajan suosituksia voit käyttää Satisfyer Magnetic Deep Pulse -tuotetta turvallisesti ja nauttia sen tarjoamasta stimulaatiosta ja nautinnosta.

Pidä hauskaa ja nauti stimulaatiosta! 

Tarjoushinta 29,94 € Normaalihinta 49,90 €
Ei varastossa

Uuden magneettitekniikan ansiosta se on hiljaisempi ja aallot tuntuvat pehmeämmiltä ja hitaammilta.

Helppokäyttöinen! Mahdollistaa kalvovälin säätämisen kolmessa vaiheessa, mikä vaikuttaa intensiteettiin. Mitä lähempänä se on, sitä voimakkaammaksi paineaallon tunne tulee.

Lisää intensiteettitasoja, joista valita.

11 paineaaltoa 3 intensiteetissä = 33 yhdistelmää.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriPinkki
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer Magnetic Deep Pulse klitoriksen stimulaattori
More from Satisfyer