Satisfyer Embrace me jänisvibraattori

SKU
4036sat

Embrace Me-jänisvibraattori stimuloi klitorista ja G-pistettä samanaikaisesti käyttäen kahta voimakasta moottorivärähtelyä. Vibraattori yhdistää käytännöllisen käsittelyn nautintopisteiden täydelliseen stimulointiin kiinnitysrenkaan ansiosta.

Tämä vibraattori vie sinut uusiin stimulaation korkeuksiin. Jänisvibraattorissa on kaksi voimakasta moottoria, jotka saavat sinut värähtelemään. Varren kaareva muoto ja terävä kärki hyväilevät G-pistettä, kun taas 3-nappinen klitorisstimulaattori stimuloi herkullisesti klitorista ja häpyhuulia. Uuden tyyppisen stimulaation saamiseksi nautintohelmesi stimuloidaan yläpuolelta stimulaattorin kaarevan muodon ansiosta.

Vibraattorin kahva on erittäin käytännöllinen kiinnitysrenkaan ansiosta, mikä mahdollistaa helpon ja intuitiivisen käytön etupuolella olevien painikkeiden avulla. G-pisteen stimulointi yhdessä klitorisstimulaattorin kanssa ei ole koskaan ollut näin helppoa ja tarkkaa: jänisvibraattori on valmistettu pehmeästä silikonista, se on joustava ja mukautuu vartalosi kaariin. Vesitiiviin (IPX7) viimeistelyn ansiosta vibraattoria voi käyttää suihkussa tai kylvyssä milloin tahansa. Sitä on myös helppo puhdistaa juoksevan veden alla miedolla saippualla. Todella monipuolinen!

Yhdessä sopivan liukuvoiteen kuten Nr1Luben kanssa liukuminen on erittäin vaikuttavaa ja tuntuu kuin oikea seksi.

64,90 €
Varastossa

Leveys: 46 mm
Sopii: Naisille
Pituus: 212 mm
Paino: 237 g
Korkeus: 86 mm
Tärinä: Kyllä
Stimuloi seuraavia kehon osia: klitoris, emätin
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Akku: Akku
Materiaali: ABS-muovi, silikoni

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer Embrace me jänisvibraattori
More from Satisfyer