Satisfyer Heat Climax Lämmitetty anaalivibraattori

SKU
4001661

Suuri pyöreäpäinen anaalivibraattori Heat-Climax hemmottelee sinua stimuloivalla lämmitystoiminnolla ja voimakkailla värinöillä. Kiihottavan sileä silikoni tekee siitä täydellisen luonnollisen jatkeen, joka herättää sinussa intohimon!
Sovelluksella ohjattava Satisfyer Heat Climax tarjoaa sensuellia anaalista stimulaatiota! Anaalivibraattori on ergonomisesti kaareva ja muotoiltu täyttämään sinut miellyttävästi ja hellästi hyväilemään peräaukkoasi taitavasti. Lisäksi siinä on mukava lämmitystoiminto, joka tarjoaa aitoa, realistista tunnetta kehonlämpötilassa (39 °C). Lempeä lämpö stimuloi myös verenkiertoa, mikä tehostaa entisestään peräaukon stimulaatiota.
Sen kaarevan muotonsa ansiosta Satisfyer Heat Climax on ihanteellinen eturauhasen hierontaan: sileä, pyöreä kärki osuu suoraan kuumaan kohtaasi. Heat Climax voi kuitenkin stimuloida myös G-pistettä - lämmitettävä vibraattori on unisex ja sopii kaikille sukupuolille. Puhdista ja desinfioi vibraattori huolellisesti, jos haluat käyttää sitä anaalisen stimulaation jälkeen emättimellisesti.
12 esiasetettua ohjelmaa voidaan intuitiivisesti ohjata lelun kahvassa olevan ohjauspaneelin avulla. Käytännöllisen kiinnitysrenkaan ansiosta sinulla on aina täysi hallinta, jopa villeimmissä hetkissä. Lämmitettävää vibraattoria voi ohjata myös ilmaisella Satisfyer Connect -sovelluksella, joka on saatavilla iOS:lle ja Androidille, ja se tarjoaa jännittäviä ominaisuuksia, kuten etäohjauksen, musiikkivärinät tai värähtelyjen suunnittelun. Toimintoja on loputtomasti - paljon on tutkittavaa!
Satisfyer Heat Climax on valmistettu ihmisystävällisestä silikonista, joten se on erityisen hygieeninen ja pehmeä ihollesi. Vesitiiviin (IPX7) viimeistelyn ansiosta voit ottaa sen mukaasi suihkuun tai kylpyyn. Tuntien nautinnon jälkeen voit ladata sisäänrakennetut akut mukana toimitettavalla USB-latauskaapelilla.
Yhdessä sopivan liukuvoiteen kuten Nr1Luben kanssa liukuminen on erittäin vaikuttavaa ja tuntuu kuin oikea seksi.

Tarjoushinta 38,94 € Normaalihinta 64,90 €
Varastossa

Väri musta
Leveys: 53 mm
Korkeus: 42 mm
Sopii: Miehille, Naisille
Paino: 190 g
Pituus: 207 mm
Tärinä: Kyllä
Stimuloi seuraavia kehon osia: anaali
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Akku: Akku
Materiaali: ABS-muovi, lääketieteellinen silikoni
Satisfyer Connect -sovelluksen yhteensopivuus: Kyllä

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer Heat Climax Lämmitetty anaalivibraattori
More from Satisfyer