Satisfyer Partner Box 2 (Double Joy+Royal One) setti

SKU
4018508

Satisfyer Partner Box tarjoaa lisäiloa rakastelun aikana: Double Joy -parivibraattorin ja Royal One -penisrenkaan avulla molemmat kumppanit voivat nauttia sensuellista värinästä. Molempia leluja voi ohjata Satisfyer Connect -sovelluksella.

Satisfyer Partner Box 2 tarjoaa sinulle sensuelleja hetkiä ja romanttisia seikkailuja kumppanin kanssa. Laatikossa on Satisfyer Double Joy -parivibraattori ja Royal One -penisrengas. Molemmat lelut käytetään rakastelun aikana ja rikastuttavat leikkiä syvillä värinöillä ja jännittävillä toiminnoilla. Sekä Double Joy että Royal One voidaan ohjata Satisfyer Connectin ilmaisella sovelluksella. Se sisältää innovatiivisia toimintoja, kuten musiikin tahdissa värisevät värinät, Satisfyerin etäohjauksen Bluetoothin kautta tai värinäsuunnittelun, antaen teille vapauden hemmotella toisianne vastavuoroisesti.

Satisfyer Double Joy on yksi suosituimmista parivibraattoreista ja ihastuttaa U-muotoisella muotoilullaan ja kahden moottorin voimakkailla värinärytmeillä. Pienempi haara työnnetään esileikin aikana stimuloiden sekä G-pistettä että penistä. Parivibraattorin suurempi haara lepää klitoriksen ulkosivulla. Laadukas silikoni tuntuu erityisen miellyttävältä tuolloin. Satisfyer Royal One, klitorista stimuloiva penisrengas, on valmistettu kehonystävällisestä silikonista ja hellii molempia kumppaneita verenkierron lisääntymisvaikutuksen ja voimakkaiden värinöiden avulla. Se liukuu yksinkertaisesti peniksen yli, tehostaen erektiota samalla kun viivästetään siemensyöksyä. Rakenneklitoriksen stimulaattori hyväilee klitoriksen yläosaa jokaisella työnnöllä ja tarjoaa intensiivisten värinöiden avulla lisästimulaatiota. Molemmat lelut ovat vesitiiviitä ja niitä voi huoletta ottaa mukaan suihkuun, uima-altaaseen tai kylpyammeeseen.

Satisfyer Partner Box 2:n sisältö on erityisesti koottu yhteiseen hauskanpitoon asiantuntijoidemme toimesta. Parivibraattorit ja penisrenkaat ovat suosittuja rakkauspelileluja yhteiseen aikaan ja mahdollistavat molempien kumppaneiden yhtäläisen nautinnon saamisen. Koe intensiivisiä värinöitä ja antaudu täysin rakastelulle kumppanisi kanssa.

Yhdessä sopivan liukuvoiteen kuten Nr1Luben kanssa liukuminen on erittäin vaikuttavaa ja tuntuu kuin oikea seksi.

64,90 €
Varastossa

Väri: violetti, sininen
Sopii: Pariskunnille
Leveys: 41,8 mm, 52 mm
Pituus: 31,8 mm, 57,4 mm
Korkeus: 75,3 mm, 91,4 mm
Paino: 129 g
Tärinä: Kyllä
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Akku: Akku
Materiaali: ABS-muovi, silikoni
Satisfyer Connect -sovelluksen yhteensopivuus: Kyllä

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer Partner Box 2 (Double Joy+Royal One) setti
More from Satisfyer