Satisfyer Partner Box 3 Double (Joy+Sexy Secret+Royal One) setti

SKU
4018515

Nauti sensuaalisesta monipuolisuudesta Satisfyer Partner Boxin avulla seksileikin aikana! Siinä on mukana Double Joy -parivibraattori, Sexy Secret -housuvibraattori ja Royal One -penisrengas, jotka kaikki ovat yhteensopivia Satisfyer Connect -sovelluksen kanssa.

Satisfyer Partner Box 3 tarjoaa monipuolisuutta ja intohimoa sekä kotona että neljän seinän ulkopuolella. Satisfyer Double Joy -parivibraattorin lisäksi laatikossa on suosittu Royal One -penisrengas ja Sexy Secret -housuvibraattori. Kaikki kolme lelua tarjoavat intensiivisiä värinöitä ja niitä voi ohjata ilmaisella Satisfyer Connect -sovelluksella. Bluetooth-kaukosäätö, musiikkivärinät, ympäröivät värinät tai värinäsuunnittelija vievät seikkailusi seuraavalle tasolle.

Satisfyer Double Joy on yksi suosituimmista parivibraattoreista, ja se tekee vaikutuksen U-muotoisella muotoilullaan ja kahdella moottorilla tuotetuilla intensiivisillä värähtelykuvioilla. Pienempi haara työnnetään leikin aikana sisään ja se stimuloi sekä naisen G-pistettä että miehen penistä. Parivibraattorin suurempi haara lepää klitoriksen ulkopuolella. Laadukas silikoni tuntuu erityisen miellyttävältä tuolloin.

Satisfyer Royal One -penisrengas klitoraalistimulaatiolla on valmistettu kehonystävällisestä silikonista ja se ilahduttaa molempia kumppaneita verenkiertovaikutuksen ja voimakkaan värinän avulla. Se vedetään yksinkertaisesti peniksen yli, tehostaen erektiota samalla kun siemensyöksy viivästyy. Teksturoitu klitoraalinen stimulaattori hyväilee klitoriksesi yläosaa jokaisella työnnöllä ja tarjoaa lisästimulaatiota voimakkaiden värähtelyjen avulla. Kannettava Sexy Secret -housuvibraattori varmistaa hauskanpidon kodin ulkopuolella. Ergonomisen kaarevan muotonsa ansiosta se sopii kehon käyriin ja hellii klitoristasi voimakkailla, hiljaisilla värinöillä. Huomaamaton klitoralvibraattori sopii erinomaisesti kodin ulkopuoliseen käyttöön ja sitä on kätevä ohjata sovelluksen avulla. Kaikki laatikossa olevat lelut ovat vesitiiviitä ja voit huoletta ottaa ne mukaasi suihkuun, uima-altaaseen tai kylpyammeeseen.

Satisfyer Partner Box 3:n sisältö on asiantuntijoidemme huolella valitsemaa yhteiseen nautintoon. Parivibraattorit, klitoraalvibraattorit ja penisrenkaat ovat suosittuja leluja rakkauden leikkeihin ja mahdollistavat molempien kumppaneiden hyötyvän niiden vaikutuksista tasavertaisesti. Koe intensiivisiä värinöitä ja sukella täysin rakastelun vietäväksi yhdessä kumppanisi kanssa.

Yhdessä sopivan liukuvoiteen kuten Nr1Luben kanssa liukuminen on erittäin vaikuttavaa ja tuntuu kuin oikea seksi.

99,90 €
Varastossa

Paino: 169,3 g
Leveys: 39mm, 41,8mm, 52mm
Korkeus: 75,3 mm, 85,7 mm, 91,4 mm
Pituus: 29 mm, 31,8 mm, 57,4 mm
Sopii: Pariskunnille
Väri: violetti, punainen, sininen
Tärinä: Kyllä
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Akku: Akku
Materiaali: ABS-muovi, silikoni
Satisfyer Connect -sovelluksen yhteensopivuus: Kyllä

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer Partner Box 3 Double (Joy+Sexy Secret+Royal One) setti
More from Satisfyer