Satisfyer Majestic Duo penis rengas

SKU
4009957

Kiitos pyörivän lenkin, kehonystävällisestä silikonista valmistettua Satisfyer Majestic Duoa voidaan käyttää joustavasti. Intuitiiviset ohjauspainikkeet ja voimakas värinä viimeistelevät tämän innovatiivisen muotoilun.

Tämän silikonisen penisrenkaan avulla voit kokea kuninkaallisia nautintohetkiä! Satisfyer Majestic Duo tekee vaikutuksen ennen kaikkea ainutlaatuisella ja innovatiivisella muotoilullaan: joustavaa silikonista lenkkiä voidaan säätää yksilöllisesti kehosi ja tarpeidesi mukaan. Tee yksi kierto ja käytä sitä penis- ja kivesrengasana tai kaksi kiertoa, jotta se ympäröi peniksen tiukasti. Voit käyttää sitä myös pelkästään penis- tai kivesrenkaana.

Kun Satisfyer Majestic Duo luo jännittävän ja voimakkaan verenvirtausvaikutuksen arvokkaimpaasi ja sen kahdelle kumppanille, värisevä klitorisstimulaattori hellii arvokkaintasi 12 kuumalla värinäohjelmalla. Niitä voidaan helposti ohjata etupuolella olevalla One Touch Button -painikkeella.

Satisfyer Majestic Duo ansaitsee huomiota paitsi futuristisella muotoilullaan myös laadukkailla materiaaleillaan. Pehmeä silikonipinta ja penisrenkaan lenkki ovat erityisen kehonystävällisiä ja hygieenisiä. Vedenpitävän rakenteen (IPX7) ansiosta voit käyttää lelua jopa suihkussa tai kylvyssä. Käytön jälkeen Satisfyer Majestic Duo voidaan helposti puhdistaa haalealla vedellä, miedolla saippualla ja lelunpuhdistusaineella, ja sen virta voidaan palauttaa mukana toimitetulla USB-latauskaapelilla.

Yhdessä sopivan liukuvoiteen kuten Nr1Luben kanssa liukuminen on erittäin vaikuttavaa ja tuntuu kuin oikea seksi.

Tarjoushinta 18,94 € Normaalihinta 29,90 €
Varastossa

Väri musta
Korkeus: 33 mm
Sopii: Miehille
Pituus: 119 mm
Paino: 53 g
Leveys: 47,5 mm
Tärinä: Kyllä
Stimuloi seuraavia kehon osia: Penis
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Akku: Akku
Materiaali: ABS-muovi, silikoni

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer Majestic Duo penis rengas
More from Satisfyer