Satisfyer Curvy Trinity 3 vibraattori

SKU
4036526

Silikoninen Satisfyer Curvy Trinity 3, jossa on kolme moottoria, hemmottelee kaikkia kuumia kohtiasi: käytä sitä päälle puettavana vibraattorina, paineaaltovibraattorina tai G-pisteen vibraattorina tuomaan maksimaalista vaihtelua soolohetkiisi.

Sinun ei enää tarvitse valita G-pisteen vibraattorin, paineaaltovibraattorin tai päälle puettavan vibraattorin välillä, vaan voit saada ne kaikki yhdessä Satisfyer Curvy Trinity 3:ssa! Curvy Trinity 3 ei kanna nimeään syyttä, sillä se on monitoiminen vibraattori, jonka ainoa tarkoitus on viedä sinut huipulle.

Kolme moottoria takaavat parhaat edellytykset tarjota aitoa vaihtelua korkealla tyytyväisyysasteella. 11 paineaalto- ja 12 värinäohjelmaa voidaan ohjata erikseen tai yhdistää keskenään.

Sileä ja kapeneva varsi sopii täydellisesti G-pisteen kattavaan hierontaan. Klitoriksen stimuloimiseksi voit käyttää Curvy Trinity 3:ta paineaaltovibraattorina. Sen kaareva muoto mahdollistaa myös sen käytön päälle puettavana vibraattorina.

Iholle ystävällinen silikoni tuntuu paitsi uskomattoman miellyttävältä iholla, myös erittäin hygieeniseltä. Entistä suuremman peli-ilon saavuttamiseksi voit ottaa Curvy Trinity 3:n mukaasi kylpyyn tai suihkuun, koska se on vesitiivis (IPX7). Sisäänrakennetut akut säästävät sekä rahaa että vaivaa paristojen vaihtamisessa ja niitä voidaan helposti ladata uudelleen mukana toimitettavalla USB-latauskaapelilla.

Yhdessä sopivan liukuvoiteen kuten Nr1Luben kanssa liukuminen on erittäin vaikuttavaa ja tuntuu kuin oikea seksi.

Tarjoushinta 32,94 € Normaalihinta 54,90 €
Ei varastossa

Sopii: Naisille
Väri: Grau, violetti
Paineaaltojen kanssa: Kyllä
Pituus: 53,5 mm
Paino: 138,55 g
Leveys: 38,1 mm
Korkeus: 177,5 mm
Tärinä: Kyllä
Stimuloi seuraavia kehon osia: klitoris, emätin
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Akku: Akku
Materiaali: ABS-muovi, silikoni

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriPunainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer Curvy Trinity 3 vibraattori
More from Satisfyer