Satisfyer Twirling Delight stimulaattori

SKU
4009698

Olipa kyseessä sitten rinnat, klitoris tai nännit - Twirling Delightin kapea kärki löytää aina nautintopisteet tarkasti pyörivän värinänsä avulla. Hygieenisen päällysteen ansiosta se on myös ihanteellinen matkakumppani.

Nauti kiehtovista hetkistä - aina ja kaikkialla, jopa poissa kotoa! Satisfyer Twirling Delight tarjoaa sinulle tarkkaa stimulaatiota ja intensiivisiä värähtelyjä, jotka on pakattu tyylikkääseen ja eleganttiin muotoiluun. Jäykkä kärki sopii paitsi klitoriksen ja nännien stimulointiin, myös hemmottelee muita eroottisia alueita! Erityisen kätevä on suojakotelo, jonka ansiosta Twirling Delightin voi ottaa matkalle mukaan hygieenisesti ja kompaktissa ja tyylikkäässä kotelossa.

Nautinnon mestarin tehokas moottori toimii 8 monipuolisen ohjelman avulla, joita kaikkia voi käyttää 5 intensiteettitasolla - yhteensä 40 värinäyhdistelmää, jotka eivät jätä yhtään toivetta täyttymättä! Ohjelmia voi kätevästi ohjata intuitiivisen ohjauspaneelin avulla. Kapean ja jäykän kärjen sekä helpon käytettävyytensä ansiosta Satisfyer Twirling Fun sopii erityisesti aloittelijoille.

Iholle ystävällisellä silikonipinnalla varustettu Twirling Delight on erittäin pehmeä iholla ja erittäin hygieeninen. Lisäksi se on vedenpitävä (IPX7) ja voidaan käyttää kosteissa ympäristöissä, kuten kylvyssä tai suihkussa. Vibraattorin voi helposti puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Jos laitteen virta loppuu, sen voi ladata uudelleen mukana toimitettavalla USB-latauskaapelilla.

Yhdessä sopivan liukuvoiteen kuten Nr1Luben kanssa liukuminen on erittäin vaikuttavaa ja tuntuu kuin oikea seksi.

Tarjoushinta 20,94 € Normaalihinta 34,90 €
Varastossa

Väri: Pinkki
Leveys: 30 mm
Sopii: Naisille
Korkeus: 30 mm
Pituus: 168 mm
Paino: 64,6 g
Tärinä: Kyllä
Stimuloi seuraavia kehon osia: Klitoris
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Akku: Akku
Materiaali: ABS-muovi, silikoni

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriPinkki
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer Twirling Delight stimulaattori
More from Satisfyer