NAISTEN COSMO RISQUE VALJAAT

SKU
19141

COSMO HARNESS RISQUE - Kohota Viehätysvoimaasi Tyylikkäällä Tyylillä

Esittelyssä COSMO HARNESS RISQUE, tyylikäs asuste, joka on suunniteltu korostamaan omaisuuttasi eleganssilla ja ripauksella rohkeutta. Ruusukullanvärisillä nikkelivapailla metalliosilla ja säädettävillä hihnoilla varustettu tämä valjassetti takaa täydellisen istuvuuden jokaiselle vartalotyypille. Helposti puhdistettavasta vinyylistä valmistettu COSMO HARNESS on saatavilla eri tyyleissä ja ko'oissa, tehden siitä monipuolisen lisän garderoobiisi. Olipa kyseessä sitten intiimien hetkien maustaminen tai rohkean lausunnon lisääminen asuusi, COSMO HARNESS RISQUE on varuste, joka päivittää viehätysvoimasi välittömästi.

42,90 €
Varastossa

Avainominaisuudet:

  • Tyylikäs Muotoilu: Ruusukullanväriset nikkelivapaat metalliosat lisäävät ylellisyyden ja hienostuneisuuden tuntua.
  • Säädettävä Istuvuus: Mukautuvat hihnat takaavat täydellisen istuvuuden, palvellen kaikkia vartalonmuotoja ja -kokoja.
  • Korkealaatuinen Materiaali: Kestävästä ja helposti puhdistettavasta vinyylistä valmistettu, tarjoten sekä tyyliä että käytännöllisyyttä.
  • Monikäyttöisyys: Sopii intiimien kokemusten tehostamiseen tai rohkeana muotilausuntona erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa.

COSMO HARNESS RISQUE ei ole pelkkä asuste; se on tyylin, itseluottamuksen ja aistillisuuden ilmaus. Sen hienostuneen muotoilun, säädettävän istuvuuden ja monikäyttöisyyden ansiosta se lupaa olla arvokas lisä sekä intiimiin että sosiaaliseen vaatekaappiisi. Omaksu COSMO HARNESS RISQUE ja anna sen muuttaa läsnäolosi unohtumattomaksi, riippumatta tilanteesta.

Lisätietoja
BrandCosmo
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:NAISTEN COSMO RISQUE VALJAAT