HELPPOKÄYTTÖINEN JA PITÄVÄ TUPLAPENISRENGAS

SKU
MV-X717

Esittelyssä tuplapenisrengas, äärimmäinen lisävaruste mielihyväsi lisäämiseen ja erektiosi maksimointiin. Tämä innovatiivinen ja monipuolinen penisrengas on suunniteltu viemään intiimikokemuksesi uusiin korkeuksiin.

Muita,että penisrengasta ei saa käyttää 30 minuuttia enempää kerrallaan, koska se estää osittain verenkierron penikseen.

Tarjoushinta 6,93 € Normaalihinta 9,90 €
Varastossa

Double Cock Ring eli tuplapenisrengas toimii toimivana ja tyylikkäänä penisrenkaana, joka estää verenkiertoa ja vahvistaa kiinteämpää ja pidempään kestävää erektiota. Kivenkovan rakenteensa ansiosta se tarjoaa optimaalisen tuen ja stimulaation varmistaen unohtumattomia nautinnon hetkiä.

Tämä laadukkaasta TPR-materiaalista valmistettu penisrengas on sekä joustava että mukava käyttää. Se mukautuu muotoosi ja tarjoaa tiukan ja turvallisen istuvuuden. Vedenpitävä ominaisuus antaa sinun tutkia sensaatiomaisia kokemuksia suihkussa tai kylpyammeessa, mikä lisää uuden ulottuvuuden intiimiin leikkiisi.

Koe kivikovan erektion nautinto ja luottamus Double Cock Ringin avulla. Maksimoi nautinto ja nosta suorituskykysi uusiin korkeuksiin. Tilaa omasi jo tänään ja löydä lopullinen lisävaruste unohtumattomiin nautinnon hetkiin.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HELPPOKÄYTTÖINEN JA PITÄVÄ TUPLAPENISRENGAS
More from Hotlips - Sex toys