SUPERSEKSIKÄS KIILTÄVÄ MINIMEKKO KOOT S-2XL

SKU
AT-L7121

Seksikäs Syvään Uurrettu Kaula-aukkoinen Keinonahkainen Minimekko - Uskalias Seos Kiiltoa ja Mystiikkaa

Sukella kiiltävän houkutuksen maailmaan Seksikkään Syvään Uurretun Kaula-aukkoisen Keinonahkaisen Minimekon kanssa, tyylikäs ja jännittävä minimekko, joka on valmistettu kiiltävästä materiaalista. Tämä mekko tasapainottaa mestarillisesti paljastamisen ja mysteerin ilmapiirin luomisen. Suunniteltu herättämään huomiota ja sytyttämään mielikuvituksen, siinä on syvä V-kaula-aukko, joka korostaa vartalosi muotoja, täydennettynä strategisesti sijoitetuilla verkkokankaan paloilla, jotka lisäävät leikkisää kiusoitusta ulkonäköösi. Asuun täydellisesti sopivat mustat stay-up sukat ja mustat keinonahkaiset korkeakorkoiset kengät asettavat kokonaisuuden, joka varmasti kääntää päitä ja herättää haluja.

13,93 € Normaalihinta 19,90 €
Varastossa

Avainominaisuudet:

  • Kiiltävä Keinonahkainen Materiaali: Tarjoaa sileän ja kiiltävän ulkonäön, tehden sinusta huomion keskipisteen.
  • Syvä V-kaula-aukko: Korostaa vartaloasi, lisäten asuusi eleganssia ja viettelyä.
  • Verkkokankaan Palat: Huolellisesti sijoitettu paljastamaan juuri oikea määrä, lisäten mystiikkaa antamatta liikaa paljastuksi.
  • Täydelliset Yhdistelmät: Mukana suositukset mustille stay-up sukille ja mustille keinonahkaisille korkeakorkoisille kengille, jotka viimeistelevät kokonaisuuden.
 SMLXL2XL
Height155-160 cm160-165 cm165-170 cm170-175 cm175-180 cm
Weight45-50 kg55-60 kg60-65 kg65-70 kg70-75 kg

Seksikäs Syvään Uurrettu Kaula-aukkoinen Keinonahkainen Minimekko ei ole vain vaatekappale; se on kutsu omaksua rohkeutesi ja loistaa jokaisessa tilanteessa. Sen ainutlaatuisen kiiltävän materiaalin, strategisen suunnittelun ja täydentävien asusteiden ansiosta tämä mekko lupaa unohtumattoman lookin, joka yhdistää eleganssia ja eroottista mystiikkaa. Astu yöhön itsevarmuudella ja tyylillä, tietäen että käytät asua, joka on yhtä rohkea kuin se on hienostunut.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SUPERSEKSIKÄS KIILTÄVÄ MINIMEKKO KOOT S-2XL
More from Hotlips - Sex toys