MARC DORCEL - SALAINEN ORGASMI

SKU
6072424

Pieni värähtelevä muna toimii 10 tilassa ja sitä ohjataan kaukosäätimellä, joka yhtä painiketta painamalla muuttuu vibraattoriksi (myös 10 tilalla) klitorista, nännejä tai muita erogeenisia alueita stimuloimaan. 
Värinämuna ja kaukosäädin voivat toimia samanaikaisesti tai erikseen, kokonaisen tunnin ajan, jotta voit leikkiä riittävästi erilaisilla värinäyhdistelmillä!

Dorcel Secret Orgasm Vibrating Egg, on suunniteltu tarjoamaan monipuolista ja intensiivistä stimulaatiota sekä sisäisille että ulkoisille erogeenisille alueille. Se koostuu kahdesta toiminnallisesta lelusta: voimakkaasta värisevästä munasta ja kätevästä klitorisvibraattorista, joka toimii myös tärisevän munan kaukosäätimenä. Tämä laite voi olla erinomainen valinta monille eri kohderyhmille:

Yksilöt, jotka etsivät monipuolista stimulaatiota: Koska tämä laite tarjoaa 10 erilaista värinätilaa sekä munalle että kaukosäätimelle, se sopii hyvin niille, jotka nauttivat vaihtelevista stimulaatiomahdollisuuksista.

Pariskunnat, jotka haluavat kokea yhteisiä intiimejä hetkiä: Tämän laitteen avulla pariskunnat voivat kokeilla uusia tapoja nauttia yhdessä. Kaukosäädin mahdollistaa kumppanin osallistumisen ja hallinnan, mikä voi lisätä kiihottavaa jännitystä ja intiimiyttä suhteessa.

Pitkän matkan suhteessa olevat parit: Kaukosäätimen kantama on jopa 10 metriä, joten tämä laite voi olla erinomainen valinta pariskunnille, jotka kaipaavat lisää läheisyyttä ja kiihottumista pitkän erossaolon aikana.

Kaikki, jotka haluavat kokea monenlaisia orgasmeja: Monipuoliset värinätilat ja kyky stimuloida sekä sisäisiä että ulkoisia erogeenisia vyöhykkeitä voivat auttaa käyttäjää saavuttamaan useita ja voimakkaita orgasmeja.

Kuitenkin, kun harkitset tätä lahjaideaa omalle rakkaallesi, on tärkeää ottaa huomioon hänen mieltymyksensä ja mukavuustasoonsa. Jotkut saattavat pitää tällaisesta lahjasta hyvin intiiminä ja kiihottavana, kun taas toiset saattavat tuntea olonsa epämukavaksi tai hämmentyneeksi. On aina parasta olla avoin ja keskustella kumppanin kanssa ennen tällaisten intiimien lahjojen antamista varmistaaksesi, että se on molemmille mukava ja mieluisa lahja.

Yleisesti ottaen tämä värähtelevä muna tärisevällä kaukosäätimellä voi olla houkutteleva, toimiva ja tehokas seksiväline, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia nautinnollisiin hetkiin.

79,90 €
Varastossa

Dorcel Secret Orgasm Vibrating Egg on useiden orgasmien salaisuutesi! 

Nämä ovat kaksi toiminnallista lelua: voimakas tärisevä muna ja kätevä klitorisvibraattori, joka toimii myös tärisevän munan kaukosäätimenä. Ihanteellinen peleihin, joissa on monenlaisia osallistujia!

2 tehokasta moottoria: yksi värisevässä munassa, toinen kaukosäätimessä;

10 värinätilaa jokaiselle moottorille;

kyky stimuloida samanaikaisesti sisäisiä ja ulkoisia erogeenisia vyöhykkeitä;

sopii kahden käytettäväksi;

kompaktit mitat: munan kokonaispituus 15,2 cm

sisäänvienti 6,2 cm

suurin halkaisija 3,2 cm.

Yksinkertainen ohjaus kaukosäätimestä - yksi painike vastaa munan tärinästä, toinen - kaukosäätimen tärinästä;

Kaukosäätimen kantama on jopa 10 m.

Yksi latauskaapeli sopii sekä munaan että kaukosäätimeen.

Ulkonäöltään houkutteleva, toimiva ja tehokas Dorcel Secret Orgasm -värähtelevä muna tärisevällä kaukosäätimellä on loistava lahja, ja sillä on kaikki mahdollisuudet tulla rakastetuksi yleismaailmallisella seksivälineellä!
 

Toimitetaan ylellisessä lahjapakkauksessa.

Lisätietoja
BrandMarc Dorcel
VäriMusta
Paketin koko1 pc
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MARC DORCEL - SALAINEN ORGASMI
More from Marc Dorcel