MARC DORCELIN PINKKI KAKSIPÄINEN ORGASMIVIBRAATTORI

SKU
6071984

DUAL ORGASMS STIMULATOR DOUBLE MOTEURS PINK vibraattori on suunniteltu tarjoamaan monipuolista nautintoa ja stimulaatiota klitorikselle, G-pisteelle sekä kiihottavalle vaginan hieronnalle sen 360 asteen pyörivän pään avulla. Kaksi moottoria, 7 värinäohjelmaa ja 7 pyörimismoodia pallomaiselle päälle takaavat unohtumattomia orgasmeja, toinen toisensa jälkeen.

Tämä värinästimulaattori yhdistää parhaiten herkän klitoriksen stimulaattorin ja vaginan hierojan ominaisuudet. Joustava pyöreä pää on suunniteltu klitoriksen nautinnon takaamiseksi, ja se värisee 7 eri tavalla, jotka vaihdetaan helposti yhdellä napinpainalluksella. Hierojan kahva toimii vibraattorina, joka lempeästi stimuloi G-pistettä ja tekee pyörivää liikettä kiihottavan emättimen hieronnan aikaansaamiseksi. Pyöriminen tapahtuu myös 360 asteessa ja 7 eri tavalla. Lisäksi tuotteessa on pyörivät pallot sisällä, jotka tuntuvat selvästi pehmeän silikonikerroksen läpi.

Pehmeät napit mahdollistavat helpon moodien vaihdon prosessin aikana, jolloin voit keskittyä täysin omiin tuntemuksiisi. Vibraattori on täysin vesitiivis, joten voit ottaa sen mukaasi suihkuun ja muuttaa tavalliset vesihetkesi taianomaiseksi virtaavaksi orgasmin lähteeksi. Tämä värinästimulaattori voi toimia kaksi tuntia yhtäjaksoisesti, jonka jälkeen se on ladattava uudelleen (USB-latauskaapeli sisältyy pakettiin).

Tämä tuote sopii parhaiten henkilöille, jotka etsivät monipuolista ja intensiivistä stimulaatiota klitorikselle, G-pisteelle ja vaginalle. Se on suunniteltu tarjoamaan unohtumattomia orgasmeja ja monia erilaisia nautinnon muotoja. Tuote on erityisen sopiva pariskunnille, jotka haluavat elävöittää suhdettaan ja tutustua uusiin kiihottaviin kokemuksiin yhdessä. Sen monipuoliset ominaisuudet tarjoavat mahdollisuuden löytää uusia intiimejä hetkiä ja kokea nautintoa yhdessä.

Tämän tuotteen avulla pariskunnat voivat kokea yhteisen matkan intiimiyteen ja nautintoon. Sen avulla he voivat tutkia toistensa mieltymyksiä, löytää uusia tapoja tyydyttää toisensa ja vahvistaa intiimiä yhteyttään. Joustavuus ja monipuolisuus tarjoavat mahdollisuuden kokea erilaisia stimulaation tapoja, joiden avulla pariskunnat voivat löytää juuri heille sopivat tavat nauttia yhdessä.

Huomioithan, että jokainen yksilö on erilainen, joten on tärkeää olla avoin ja kommunikoida kumppanin kanssa, jotta voidaan varmistaa molempien nautinto ja mukavuus käytettäessä tätä tuotetta.
Parhaan nautinnon takaatte käyttämällä Nr1Lube liukuvoidetta niin vibraattorin päällä kuin vaginan huulilla.

99,00 €
Varastossa

2 moottoria, 7 värinätilaa ja 7 pyörimistilaa.

pyörivät pallot.

2 tuntia käyttöaikaa, USB-lataus.

Sisäänmenevä osa 12 cm.

Sisäosan halkaisija 3,3 cm.

Kokonaispituus 24 cm.
 

Merkki: Marc Dorcel.

Lisätietoja
BrandMarc Dorcel
VäriPinkki
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MARC DORCELIN PINKKI KAKSIPÄINEN ORGASMIVIBRAATTORI
More from Marc Dorcel