RANSKALAINEN SLOW SEX KLITORISBALSAMI

SKU
BI0326

Slow Sexin lämmittävä klitorisbalsami. Nauti elämyksistä yksin tai kumppanin kanssa. Hellävarainen balsami, jolla on lämmittävä vaikutus, ginseng- ja arginiinipitoisuuden ansiosta, lisää herkkyyttä ja tekee stimulaation tunteesta voimakkaamman.
Lämmittävässä klitorisbalsamissa on kevyt kookoksen tuoksu. 
Balsamissa oleva ginseng tehostaa klitoriksen verenkiertoa, arginiini lisää kosketusherkkyyttä ja erityinen molekyyli tarjoaa lämmittävän vaikutuksen. Riittää, kun levität pienen määrän balsamia suoraan klitorikseen ja hierovat hellävaraisesti, vaikutus on havaittavissa muutaman sekunnin kuluttua ja kestää 40 minuuttia. 
Geelin vesipohjainen pohja mahdollistaa sen käytön lateksikondomien ja muiden seksivälineiden kanssa. Ei sisällä parabeeneja, joten sitä voivat käyttää myös ihmiset, joilla on yliherkkyys ja ärsytys.

Nauti voimakkaimmista orgasmeista.

15,90 €
Varastossa

Ainesosat: 

Vesi, etyyliheksyylikookaatti, glyseriini, kapryyli/kaprin triglyseridi, Ceteareth-20, setearyylialkoholi, glyseryylistearaatti, C12-15-alkyylibentsoaatti, sorbitoli, Pfaffia-glumeraattijuuri, Peg-40-hydroksikarbonaatti, hydroksietyyli, bendroksietyyli, Selluloosa, trietanoliamiini, kaliumsorbaatti, etyyliheksyyliglyseriini, dinatrium-EDTA, natriumsakkariini, 1,2-heksaanidioli, kaprylyylisavi, mentyylilaktaatti, vanilliinibutyylieetteri, panax-juuriuute, vaunuväriuute.
Tilavuus - 10 ml.

Lisätietoja
BrandBijoux Indiscrets
Paketin koko1 pc
MakuCoconut
Kenelle sopiiNaisille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:RANSKALAINEN SLOW SEX KLITORISBALSAMI
More from Bijoux Indiscrets